Το φιλανθρωπικό πρόσωπο της ελληνικής υδατοσφαίρισης παρουσία Ολυμπιονικών για καλό σκοπό!

Πλήθος κόσμου στο αθλητικό event για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού για το Make-A-Wish!

by Γιώργος Χρήστου

Σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο που «πλημύρισε» από μικρά παιδιά και φίλους του αθλήματος η ελληνική υδατοσφαίριση πιστή στο ραντεβού της με την ιστορία αλλά και το φιλανθρωπικό της πρόσωπο διοργάνωσε ένα σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στους Ολυμπιονίκες του Λιμενικού Σώματος και την Εθνική Ανδρών για την εκπλήρωση μιας ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει ένα αμαξίδιο μέσω του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Το παρών έδωσαν θρύλοι του αθλήματος που θυμήθηκαν τα παλιά και πρόσφεραν ωραίες φάσεις στο κοινό και φυσικά οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Το ξεχωριστό αθλητικό event έλαβε χώρα στο Σεράφειο κολυμβητήριο που συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος κάνοντας πραγματικότητα την ευχή του 6χρονου κοριτσιού με εγκεφαλική παράλυση για την απόκτηση ειδικού αμαξιδιού. Επειδή, μάλιστα μαζεύτηκε μεγαλύτερο ποσό, πραγματοποιήθηκε και άλλη μια ευχή, ενός 12χρονου κοριτσιού, που πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Στο αγωνιστικό σκέλος της βραδιάς καθώς υπήρχε κι αυτό η Εθνική Ανδρών επικράτησε με 4-3 των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος σε 10 λεπτά μεικτού χρόνου. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Αντώνης Βλοντάκης που σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, ενώ το άλλο τέρμα σημείωσε ο Κωνσταντίνος Δάνδολος. Τα γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσαν οι Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου και Δημήτρης Νικολαΐδης.

Στο κολυμβητήριο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης (που αγωνίστηκε κιόλας), ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, που υποδέχθηκαν και τους επισήμους από τα Υπουργεία Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Ανάπτυξης και Αθλητισμού.

Παράλληλα στο φιλανθρωπικό αγώνα παρευρέθηκαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Ιωάννης Παππάς, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, η Πρόεδρος του Make-A-Wish, Ιβέτ Κοσμετάτου, ο εκπρόσωπος της Arena κ. Χατζόπουλος. Υπεύθυνη της διοργάνωσης από πλευράς Λιμενικού η Καλλιόπη Μενελάου υποπλοίαρχος, εκπρόσωπος γραφείου του αθλητισμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιονίκες Λιμενικού Σώματος (Θοδωρής Βλάχος): Γιώργος Ρέππας, Αντώνης Βλοντάκης, Δημήτρης Μάζης, Κώστας Λούδης, Κωνσταντίνος Δάνδολος, Θοδωρής Καλακώνας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιώργος Ψύχος, Θέμης Χατζής

Εθνική Ανδρών (Τάσος Σχίζας): Μάνος Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ζαννής Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Βαγγέλης Πούρος, Μανώλης Σολανάκης, Νίκος Παπανικολάου, Κώστας Λιμαράκης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA