Το «ευχαριστώ» του Άγγελου Φώσκολου στον Εθνικό Πειραιώς!

by Aquafeed 24

Η δεύτερη διαδοχική σεζόν του Άγγελου Φώσκολου με το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς έμελλε να ήταν και η τελευταία, καθώς ο νεαρός φουνταριστός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον «Αυτοκράτορα», έχοντας συμβάλει στην κατάκτηση της 4ης θέσης στο περυσινό πρωτάθλημα με τα 60 γκολ που σημείωσε στην Α1 ανδρών και δικαιωματικά θεωρήθηκε ένας εκ των πιο βελτιωμένων παικτών της κατηγορίας.

Ο Άγγελος Φώσκολος έχει πάρει την απόφαση να μη συνεχίσει στον Εθνικό, φεύγοντας ωστόσο με τις καλύτερες σχέσεις που θα μπορούσε να έχει με τους ανθρώπους του συλλόγου και η αλληλοεκτίμηση είναι ευδιάκριτη.

Ο νεαρός παίκτης θέλησε μέσω του Aquafeed24 να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Εθνικού Πειραιώς, πριν βάλει πλώρη για το νέο, μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του.

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω το Φάνη Κουντουδιό για όλη την προσπάθεια που κάνει στην ομάδα του Εθνικού τα τελευταία χρόνια. Το έργο του και η συμβολή του στην ομάδα και στη βελτίωση κάθε παίκτη ξεχωριστά πιστεύω είναι αδιαμφισβήτητο. Κάθε χρόνο καταφέρνει να ξεπερνά τις προσδοκίες.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα με τους οποίους μέσα από την προπόνηση δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο αγωνιστικά και μια πολύ καλή παρέα εξ´αγωνιστικά. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Αντώνη Πρίντεζη που πάντοτε ήταν στο πλευρό της ομάδας και την στηρίζει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια και το Νίκο Ξυλούρη που ήταν πάντα εκεί για ότι χρειαζόταν η ομάδα και την βοηθούσε με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά την πρόεδρο του Εθνικού κ. Δώρα Ιωαννίδου η οποία ήταν εκεί όλα αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα του Εθνικού και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα οποιαδήποτε ανάγκη και ό,τι άλλο χρειαζόταν μία ομάδα για να λειτουργήσει κάτω από επαγγελματικές συνθήκες. Ευχαριστώ πολύ για όλα».

Photo credits: ethnikos.org

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA