Το εγχώριο πόλο επιστρέφει στο ΟΑΚΑ!

by Aquafeed 24

Μια ευχάριστη είδηση επιβεβαιώθηκε από το #Aquafeed24 το βράδυ της Τρίτης, καθώς όπως ενημερωθήκαμε το… εγχώριο πόλο επιστρέφει στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Ύστερα από αρκετά χρόνια και – αν δεν κάνουμε λάθος- τη σεζόν 2012-2013, το κορυφαίο αθλητικό συγκρότημα της χώρας θα φιλοξενήσει αγώνα για ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχει προηγηθεί η άψογη διοργάνωση του SUPER FINAL του World League γυναικών τον Ιούνιο.

Με συντονισμένες ενέργειες, η Διοίκηση του ΟΑΚΑ, η Κολυμβητική Ομοσπονδία και ο σύλλογος της ΡΟΗΣ, βρήκαν τη λύση και έτσι την Κυριακή στις 13:00 θα διεξαχθεί ύστερα από χρόνια αγώνας στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο, αυτός ανάμεσα στη ΡΟΗ και τη ΝΕ Πατρών για την Α2 ανδρών.

Είναι μια ευτυχής εξέλιξη για την ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς πέραν των διεθνών διοργανώσεων που είναι δυνατό να φιλοξενηθούν στο ΟΑΚΑ, σειρά παίρνουν και τα εγχώρια πρωταθλήματα, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε στο μέλλον τις κορυφαίες ελληνικές διοργανώσεις να έχουν έδρα το άρτιο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο. Μάλιστα, η διοίκηση της ΚΟΕ επέλεξε να μεταδοθεί ζωντανά η αναμέτρηση της ΡΟΗΣ με τη ΝΕ Πατρών από το ΚΟΕ ΤV!

Το ελληνικό πόλο επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές της προσπάθειας. Η τελευταία ομάδα που είχε ως έδρα το Ολυμπιακό κολυμβητήριο ήταν ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 2012-2013, όταν στους «Πράσινους» αγωνίζονταν ονόματα όπως ο Λέντζος, ο Νικήτας Κόχειλας, ο Κουρλιάφτης, τα αδέρφια Δερμιτζάκη, ο Παπαδόγκωνας, ο Κατσαούνης, καθώς και οι Ζάχος και ο σπουδαίος, Γιώργος Αφρουδάκης.

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA