Με την Εθνική Παίδων να κάνει πολύ καλή δεύτερη και τρίτη περίοδο, πήραν τη νίκη με 12-5 και έκαναν το απόλυτο στον όμιλο τους κατακτώντας την πρωτιά. Πρώτος σκόρερ της Ελλάδας ήταν ο Λυκούδης με 3 τέρματα.

Το παιχνίδι:

Η Εθνική Παίδων αντιμετώπισε την Γεωργία για τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ. Οι Γεωργιανοί άνοιξαν το σκορ ωστόσο ο Σιαμάς από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο 3:07, ενώ ο Ζερδουδάκης με πολύ όμορφο σουτ έδωσε το πρώτο γαλανόλευκο προβάδισμα. Οι Ιάπωνες ισοφάρισαν άμεσα, όμως ο Λυκούδης στον παραπάνω έκανε το 3-2 στα 5′ δεύτερα πριν τη λήξη. Στο δεύτερο εξάλεπτο οι Έλληνες παίκτες δεν δέχθηκαν τέρμα ενώ σκόραραν δύο, ένα με τον Ζαχόπουλο στο 3:54 στον παίκτη παραπάνω και ένα με τον Μητράκη να διαμορφώνει το 5-2 από το πέναλτι στα 10′ πριν τη λήξη.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου οι Έλληνες παίκτες συνέχισαν να σκοράρουν, ξανά από το σημείο του πέναλτι, με το Ζερβουδάκη να παίρνει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα αυτή τη φορά και να κάνει το 6-2. Αμέσως μετά ο Λυκούδης στον παίκτη παραπάνω έκανε το 7-2 με πολύ όμορφο σουτ. Στο 3:28 ο Κουτσιανίτζε πήρε αποβολή με αντικατάσταση ενώ στη συνέχεια ο Λυκούδης σκόραρε ξανά για το 8-2 από το πέναλτι. Στο 4:59 του τελευταίου μέρους ο Λασκαρίδης από την περιφέρεια έφτασε το δείκτη του σκορ στο 9-2 με τη Γεωργία να βρίσκει σκορ μετά το πρώτο εξάλεπτο και να μειώνει σε 9-3 λίγο μετά. Πολύ γρήγορα όμως ο Ζαχόπουλος έκανε το 10-3 ενώ ο Μητράκης στον παραπάνω το 11-3 με δυνατό σουτ. Οι Γεωργιανοί μείωσαν στο 2:17 σε 11-4 με πολύ όμορφο σουτ. Ο Κόκκινος έκανε το 12-4 ενώ στα 2′ πριν το λήξη έγινε το τελικό 12-5.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-2, 0-3, 3-4

Facebook Comments