Το «αντίο» του Μπεριστιάνου στον Εθνικό Πειραιώς!

by Aquafeed 24

Τα τελευταία πέντε χρόνια το όνομα του συνδέθηκε με τον Εθνικό Πειραιώς, καθώς αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.

Με την εμπειρία του και την ουσιαστική αγωνιστική του προσφορά ο Γιάννης Μπεριστιάνος βοήθησε τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού και έζησε μοναδικές στιγμές με το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς.

Φέτος, ο κύκλος της παρουσίας του έμπειρου αμυντικού στους Πειραιώτες κλείνει, καθώς ο Γιάννης Μπεριστιάνος την επόμενη σεζόν θα φορά το σκουφάκι κάποιας άλλης ομάδας και όχι του Εθνικού.

Ο αθλητής θέλησε, μέσω του #Aquafeed24, να στείλει το δικό του «αντίο» σε όλους όσους συνεργάστηκε και συνέπλευσαν όλα τα χρόνια στον Εθνικό, καθώς και να ευχαριστήσει όλους όσοι τον βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο αυτά τα πέντε έτη.

Αναλυτικά:

«Ύστερα από πέντε χρόνια στον Εθνικό Πειραιώς ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από τον σύλλογο και να κλείσει για εμένα ένας σημαντικός κύκλος.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την πρόεδρο του συλλόγου, κ. Δώρα Ιωαννίδου και τον σύζυγό της, κ. Ξυλούρη Νίκο που ήταν και είναι δίπλα στην ομάδα και τους παίκτες και μας βοηθούσαν πάρα πολύ, ειδικότερα εμένα προσωπικά σε ότι και αν χρειαζόμουν.

Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντώνη Πρίντεζη που τον είχαμε πάντοτε στο πλευρό μας και ηθικά και οικονομικά και ήταν ένας πολύτιμος αρωγός για ότι πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και όλους τους παράγοντες του συλλόγου γιατί γνώρισα σωστούς και έντιμους ανθρώπους, από αθλητική και ανθρώπινη πλευρά.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες που είχα για την πολύ καλή συνεργασία μας, πετύχαμε ωραία πράγματα και ζήσαμε μαζί μεγάλες στιγμές, χαρές και λύπες.

Ακόμη, θέλω να πω κάτι για τον Φάνη Κουντουδιό, ότι με βοήθησε πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και σίγουρα συνέβαλλε στην εξέλιξη μου και στην αγωνιστική εικόνα που έδειξα φορώντας το σκουφάκι του Εθνικού. Το έργο του στην ομάδα είναι ευδιάκριτο.

Τέλος, ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε. Ο Εθνικός είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο άθλημα και χρειάζεται τους φιλάθλους του πάντα στο πλευρό του.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποχωρήσω και να κάνω μια καινούργια αρχή, όμως ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί οι δρόμοι μας με τον Εθνικό να ξανασυναντηθούν. Τους ευχαριστώ όλους θερμά».

 

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA