Το 1ο τουρνουά του Ηλυσιακού για την Κωνσταντίνα Αργυροπούλου – Κανακάκη

by Aquafeed 24

Μετά και την φετινή επιτυχημένη διοργάνωση από την ομάδα του Ηλυσιακού (μαζί με τον Δήμο Ζωγράφου) του Ανθρωπιστικού Τουρνουά Υδατοσφαίρισης «Άρης Γκλιάτης», με την συμμετοχή 8 εφηβικών ομάδων, που διεξήχθη υπό την έγκριση της ΚΟΕ, η ομάδα συνεχίζει την ανθρωπιστική της δράση με ένα νέο τουρνουά υδατοσφαίρισης.

Το τουρνουά αυτό θα γίνει με τη συμμετοχή 12 ομάδων Μίνι Παίδων και Μίνι Κορασίδων, στο ανακαινισμένο Ιλίσιο κολυμβητήριο, το τριήμερο 29 Νοεμβρίου – 1η Δεκεμβρίου. Το φετινό τουρνουά θα γίνει προς τιμήν της νεαρής αθλήτριας, Κωνσταντίνας Αργυροπούλου – Κανακάκη (αδερφής του βασικού μέλους της Εθνικής και του Ολυμπιακού Στέλιου Αργυρόπουλου – Κανακάκη) που μας άφησε τόσο νωρίς.

To τουρνουά θα γίνει το τριήμερο 29 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου στο Τουρνουά 12 ομάδων Μίνι Παίδων και Μίνι Κορασίδων, προς τιμήν της νεαρής αθλήτριας Κωνσταντίνας Αργυροπούλου – Κανακάκη, που έφυγε πρόσφατα και άδικα από κοντά μας. Και αυτό το τουρνουά θα έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και θα μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης (κυρίως σε γάλατα μακράς διαρκείας και χαρτικά) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζωγράφου και για αυτό πρέπει όλοι να συνδράμουμε για τις οικογένειες του δήμου που πραγματικά μας χρειάζονται.

Μάλιστα, η επιτροπή υδατοσφαίρισης του Ηλυσιακού και ο έφορος Μάρκος Κορελόπουλος, μέσω του επίσημου Δελτίου Τύπου του τουρνουά αναφέρουν:

«Την Κυριακή το βράδυ στις 19.00 ξεκινάνε οι μεγάλοι τελικοί  με την παρουσία ολυμπιονικών, διεθνών παικτών υδατοσφαίρισης, παραγόντων του Δήμου Ζωγράφου, αλλά τίποτα δεν θα έχει νόημα, αν δεν είστε εσείς εκεί, οι φίλοι του αθλητισμού, οι φίλοι του πόλο, οι φίλοι της ομάδας, οι φίλοι της Κωνσταντίνας μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA