Τις υπηρεσίες τους στις Εθνικές ομάδες θα προσφέρουν Νίκος Δεληγιάννης, Φίλιππος Καραμπέτσος!

by Aquafeed 24

Επιστροφή… ιδιαίτερα γνώριμων προσώπων στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, αφού δύο θρυλικοί τερματοφύλακες, ο ένας πρώην, ο ένας εν ενεργεία, κλήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Συγκεκριμένα, o Νίκος Δεληγιάννης, προπονητής παράλληλα του Απόλλωνα Σμύρνης, επιστρέφει στην Εθνική ομάδα ως τεχνικός σύμβουλος τερματοφυλάκων και στην ευθύνη του θα έχει την Εθνική γυναικών, καθώς και όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες σε αγόρια και κορίτσια. Από την αρχή της προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών, ο Νίκος Δεληγιάννης βρίσκεται κοντά στις τερματοφύλακες της ομάδας και τους δίνει πολύτιμες συμβουλές.

Από την άλλη, ο Φίλιππος Καραμπέτσος, τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων και συνεργάτης στην Εθνική ομάδα ανδρών και μάλιστα το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στη μίνι προετοιμασία της Επίσημης Αγαπημένης για το World Cup της Ποντγκόριτσα.

Οι δύο άνδρες γνωρίζουν απόλυτα τι σημαίνει Εθνική ομάδα, πόσο μεγάλη ευθύνη είναι να την υπηρετείς και μην ξεχνάμε ότι αποτέλεσαν το δίδυμο τερματοφυλάκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA