Τίποτα λιγότερο από ένα ανατρεπτικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου δεν θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος τελικός μεταξύ ΑΝΟ Γλυφάδας και Εθνικού Πειραιά, όπου οι νίκες πλέον ισοφαρίστηκαν στο 1-1 και οι δυο ομάδες θα δώσουν ένα ακόμη… “Last Dance” για την φετινή σεζόν, με φόντο το Χάλκινο μετάλλιο και την Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Μιλώντας στο #Aquafeed24 μετά το πολύ έντονο παιχνίδι όπου η Γλυφάδα ξεκίνησε ιδιαίτερα δυναμικά και προηγούνταν μέχρι τις αρχές του δεύτερου μέρους, η αρχηγός του ΑΝΟΓ – Τίνα Κοντογιάννη, τόνισε ότι ενώ η ομάδα του Θεόδωρου Ανδρεάκου δημιούργησε ευκαιρίες στην επίθεση, όμως αυτές δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ και επήλθε το τελικό 6-10.

«Στο σημερινό παιχνίδι ενώ η άμυνα μας ήταν καλή σε αρκετά σημεία του αγώνα, η επίθεση μας ήταν πολύ κακή. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα γρήγορα, αν προλαβαίνουμε φυσικά, γιατί θεωρώ ότι η διαχείρηση που κάναμε ήταν τελείως λάθος. Ενώ βγάλαμε κόντρες και κερδίσαμε πολλές ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και μας στοίχισε – είχαμε αρκετές λάθος ή κακές αποφάσεις. Το Σάββατο θα κριθούν όλα και πιστεύω ότι οποίος το θέλει περισσότερο θα κερδίσει αυτό το μετάλλιο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού για τη νίκη τους»!