Για ένα ημίχρονο και κάτι παραπάνω, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ, αποκομίζοντας πολυεπίπεδα οφέλη με την παρουσία του στην πισίνα Can Llong, παρά την ήττα για τη 2η αγωνιστική του LEN Champions League.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου έδειξε δείγμα των δυνατοτήτων της, απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται και είναι υπερπλήρης, αγωνίζεται χρόνια μαζί και οι αυτοματισμοί της σε άμυνα και επίθεση, την έχουν φέρει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου δικαίως. Την Κυριακή, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson επιστρέφει στη βάση του και βρίσκεται μέσα σε ένα ιδιαίτερο πλαίσιο, στο οποίο η ομάδα και ο σύλλογος θα γίνουν – δίχως αμφιβολία – καλύτεροι.

Συγκεκριμένα, ύστερα από ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, το ταξίδι στη Βαρκελώνη και πίσω, τα κορίτσια του Πάνου Βέργου οφείλουν να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα στο Σαμπαντέλ και να συγκεντρωθούν άμεσα για την αναμέτρηση της Τετάρτης, 25/10, εκεί όπου υποδέχονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό. Μια νέα διαδικασία για τον σύλλογο και τις αθλήτριες του, η οποία έχει το ενδιαφέρον της.

Στο πλαίσιο της μεγάλης αναμέτρησης με τη Σαμπαντέλ, για το LEN Champions League, αλλά και για το επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το alimoswaterpolo.com, συνομίλησε με την Τίνα Κοντογιάννη, η οποία κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, έδειξε την κλάση της, αποτελώντας μάλιστα και την πρώτη σκόρερ της ελληνικής ομάδας, με τρία γκολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σταθώ στο γεγονός ότι πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας πολύ τυχερούς που μπορούμε και κάνουμε αυτό που μας αρέσει τόσο εύκολα, όταν στον μισό πλανήτη γίνεται πόλεμος. Φυσικά η ζωή δεν σταματάει όμως είναι καλό να σκεφτόμαστε τι συμβαίνει γύρω μας και τι κάνουμε εμείς..

Στα του αγώνα τώρα. Σαν ομάδα θεωρώ πως βάλαμε δύσκολα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, παλέψαμε πολύ για τρία οκτάλεπτα, όμως χάσαμε το μυαλό μας σε κάποιες φάσεις που για εμάς ήταν σημαντικές. Σε τέτοια  παιχνίδια για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα χρειάζεσαι χρόνο και υπομονή. Εμείς ευτυχώς έχουμε και από τα δυο και γι’ αυτό είμαι σίγουρη ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε πιο δυνατοί. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά όμορφα πράγματα όμως αυτό θέλει δουλειά. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ελλάδος που πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».