Τίμησε την Άννα Ντουντουνάκη ο ΠΣΑΤ!

by Γιώργος Χρήστου

Την Άννα Ντουντουνάκη τίμησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών στα ετήσια βραβεία των κορυφαίων αθλητών της χρονιάς. Την Χανιώτισσα κολυμβήτρια βράβευσε ο Σπύρος Καπράλος Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και πρώην διεθνή πολίστα.

Η Άννα Ντουντουνάκη βραβεύτηκε για την προσφορά της στο χώρο της κολύμβησης αλλά και το γεγονός ότι έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 50άρας πισίνας το 2021 που διεξήχθη στη Βουδαπέστη, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50μ πεταλούδα στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στη Ρουμανία. Έτσι έγινε η πρώτη Ελληνίδα Κολυμβήτρια που πήρε χρυσό μετάλλιο τόσο στην 25άρα αλλά και στην 50άρα πισίνα.

Παράλληλα ο ΠΣΑΤ βράβευσε την Άννα Ντουντουνάκη ως καλύτερη Ελληνίδα κολυμβήτρια της εποχής αλλά και πρότυπο εκτός νερού καθώς παράλληλα με την αθλητική της καριέρα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως δικηγόρος και τις μεταπτυχιακές σπουδές της σε “Commercial and Corporate Law” στο University of London.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA