Τι ματσάρα στο Περιστέρι!

by Aquafeed 24

Όλες τις προβλέψεις επιβεβαίωσε η αναμέτρηση του ΓΣ Περιστερίου με το Π.Φάληρο, με τις δύο ομάδες να δίνουν μια συγκλονιστική μάχη στη «Χωράφα» για τη 13η αγωνιστική.

Οι απουσίες των δύο ομάδων που δεν είχαν τους Καναδούς τους, έδωσε άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, με Περιστέρι και Φάληρο να πηγαίνουν αγκαζέ έως το τρίτο οκτάλεπτο του αγώνα (6-7 η 3η περίοδος).

ΓΣ Περιστερίου – Π.Φάληρο΄7-8

Στα τελευταία οκτώ λεπτά, η ομάδα του Τεό Λοράντου με τον Τσολακούδη κατάφερε να πάρει διαφορά +2 γκολ στο ξεκίνημα, ωστόσο οι παίκτες του Λούδη τα έδωσαν όλα για την ανατροπή και μείωσαν σε 7-8, όμως στη συνέχεια αν και είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον ΑΟΠΦ να πανηγυρίζει μια άκρως σημαντική νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στην 6άδα, ενώ απομακρύνεται πια από τον ΓΣ Περιστερίου με 9 βαθμούς (16 έναντι 7).

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπάμπης Τρούλος με 3 γκολ!

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 7-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 1-3, 1-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου Αλ. 2, Γιαννουλάτος, Παζαϊτης, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Τσιφτσής, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Φωκάς 2, Τσαγκάρης, Καζάκος, Κατρίτσης, Αμπατζής.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ( Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Μαλανδράκης, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Αλεξίου 1, Τρούλος 3, Αθυμαρίτης, Δήμου Δ., Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μοσχοβέλης.

Διαιτητές: Κατσώνης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA