Θρήνος στον ΝΟΠ – Έφυγε ο Νίκος Μολόχας

by Aquafeed 24

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΝΟΠ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μολόχας, πρώην διεθνής πολίστας του ομίλου, στην Αθήνα όπου έμενε τα τελευταία χρόνια, από ανεύρυσμα αορτής.

Ο Νίκος Μολόχας ήταν Έλληνας πρώην διεθνής αθλητής της υδατοσφαίρισης από την Πάτρα. Ήταν αθλητής του Ν.Ο. Πατρών όπου ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 50 μετά το τελευταίο πρωτάθλημα του Ομίλου, έπαιζε στην θέση του φουνταριστού. Από τον τύπο της εποχής αναφέρεται ως ο διάδοχος του Α. Γαρύφαλλου που θεωρούνταν ως τότε ο καλύτερος Έλληνας στην υδατοσφαίριση.

Το 1951 ήταν στην αποστολή και έπαιξε του Ν.Ο. Πατρών που έκανε περιοδεία στην Ιταλία παίζοντας με τις μεγάλες ομάδες της εποχής φιλικά παιχνίδια. Το 1964 είχε ενισχύσει για λίγες ημέρες τον Εθνικό Πειραιά σε αγώνες που έδωσε στην Βουλγαρία.

Ο Μολόχας αγωνίστηκε με την εθνική αντρών από το 1957 ως το 1968. Το 1968 μάλιστα είχε συμμετάσχει με την εθνική στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1968 όπου η εθνική αποκλείστηκε με 7 ήττες και μία νίκη. Το 1970 σαν προπονητής κάθισε για λίγους μήνες στον πάγκο του ομίλου.

Πηγή: sportin.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA