Ιστορικό χρώμα είχε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κροατία και το Μαυροβούνιο στο Ντουμπρόβνικ, καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας στην μετά Covid19 εποχή και μάλιστα με παρουσία 600 θεατών!

Η αναμέτρηση έγινε στην έδρα της Γιούγκ του Αλέξανδρου Παπαναστασίου που παρακολούθησε τον αγώνα και εκεί οι παίκτες του Ίβιτσα Τούτσακ έδειξαν εκρηκτικές διαθέσεις επικρατώντας 14-5 του Μαυροβουνίου.

Όσο για… γνωστούς μας; Στη σύνθεση της Κροατίας συμπεριλήφθηκαν οι Γιόκοβιτς, Μπουλιούμπασιτς και Μπούσλιε, άπαντες πρώην αθλητές του Ολυμπιακού, ενώ ο Γκοΐκοβιτς χρησιμοποίησε τον Νίκολα Μοσκόφ.

Καθοριστικό κομμάτι της αναμέτρησης ο παίκτης λιγότερο των Κροατών που ήταν εξαιρετικός και περιόρισε το Μαυροβούνιο σε 1/10! Επίσης, το σερί 7-0 της Κροατίας στο ξεκίνημα ήταν απαγορευτικό για να αντιδράσουν ο Μοσκόφ και οι συμπαίκτες του στη συνέχεια.

Οκτάλεπτα: 4-0, 3-1, 3-2, 4-2.

Κροατία: Μπίγιατς, Μάτσαν, Φάτοβιτς, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 2, Μπούκιτς 4, Μπουλιούμπασιτς, Μπούσλιε, Μίλος, Βρλιτς 2, Μπένιτς 3, Γκαρσία, Μάρτσελιτς, Λόζινα 1, Μπούριτς 1.

Μαυροβούνιο: Λάζοβιτς, Μπργκούλιαν 1, Ράντοβιτς, Πέτκοβιτς 1, Μπανίσεβιτς 1, Ομπράντοβιτς, Βίντοβιτς, Πόπαντιτς, Ίβοβιτς 1, Σπάιτς, Μάτκοβιτς, Πιέσιβατς 1, Τεσάνοβιτς, Πέρκοβιτς, Μοσκόφ.

 

Facebook Comments