Είχε διαρρεύσει εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο, τώρα, μπορεί να θεωρηθεί οριστική η μετακίνηση του Κωνσταντίνου Φλέγκα από τον Πανιώνιο στην ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24.

Η «Ένωση» μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Α1 είναι σε θέση να οριστικοποιεί μεταγραφές, παρότι απομένει ο τελικός πρωταθλήματος του Σαββάτου κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ όρεξη και αυτό φαίνεται στις μεταγραφικές κινήσεις.

Μετά τον Νίκολα Ράτζεν, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον χάλκινο παγκόσμιο πρωταθλητή του 2015 στο Καζάν και Ολυμπιονίκη στο Ρίο, Κωνσταντίνο Φλέγκα, θωρακίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εστία της για τη νέα χρονιά.

Η εμπειρία, η αγωνιστική αξία, καθώς και εξωαγωνιστική παρουσία του διεθνή πορτιέρε στο ρόστερ της ομάδας του Κωνσταντίνου Δάνδολου, αποτελεί εγγύηση.

Ο Κωνσταντίνος Φλέγκας υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα που αναδείχθηκαν από τις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου και πέρυσι επέστρεψε στον «Ιστορικό». 

Υπήρξε όπως προείπαμε βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης τα τελευταία χρόνια και πρωταγωνιστής στις επιτυχίες της με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 στο Καζάν.  

Πέραν από τους Ράτζεν και Φλέγκα, η ΑΕΚ βολιδοσκοπεί και περιπτώσεις άλλων αθλητών (με έμφαση στη θέση του φουνταριστού) και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα που θα κάνουν παρόμοια αίσθηση.

 

Facebook Comments