Θοδωρής Βλάχος στο #AQF24: «Να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στις κορυφαίες ομάδες»!

by Γιώργος Χρήστου

Στις κορυφαίες ομάδες θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται η Εθνική ομάδα Ανδρών όπως τόνισε ο Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του στο #AQF24 μετά το τελευταίο φιλικό τεστ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στη Γεωργία ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Παράλληλα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος απ’ όλους τους αθλητές του, ενώ αναφέρθηκε στα σημεία που θέλει να βελτιώσει η Ελλάδα προκειμένου να είναι έτοιμοι για την νέα πρόκληση και να διατηρηθεί στη κορυφή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συμπεράσματα του από το τελευταίο φιλικό τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Ήταν το τελευταίο τεστ πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαστε μόνοι μας και θα δουλέψουμε σε πράγματα που είδαμε κόντρα στους Αυστραλούς αλλά και με τη Γεωργία. Νομίζω σήμερα ήμασταν προσεκτικοί αν και θα μπορούσαμε να ήμασταν ακόμα περισσότερο διότι στην άμυνα δεχθήκαμε 2-3 γκολ στη κόντρα μετά από λάθη στην επίθεση. Οι παίκτες είναι λίγο καιρό μαζί διότι έχουν τις ομάδες τους και παίζουν διαφορετικά. Σαφώς θέλουμε τον χρόνο τους αλλά όταν έρθει η ώρα θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Είμαι ευχαριστημένος, έπαιξαν όλα τα παιδιά. Δε μπορώ να διακρίνω κάποιον διότι όλοι προσπάθησαν πάρα πολύ μπροστά στο κοινό να τους ευχαριστήσουν και να τους χαρούν».

Για το γεγονός ότι η Γεωργία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Είναι στον όμιλο μας. Δε διστάζουμε να ανοίξουμε τα χαρτιά μας όπως κι εκείνοι. Πιστεύω η ομάδα μας είναι η καλύτερη και πιο ποιοτική αλλά δε παύει να είναι μια ομάδα που θέλει προσοχή. Στον αθλητισμό δε μπορείς να υποτιμάς κανέναν γιατί αν το κάνεις πρώτα υποτιμάς τον εαυτό σου και την προσπάθεια που κάνεις. Ζητάω πάντα να είμαστε σοβαροί στις προπονήσεις γιατί αυτό μεταδίδεται και σε ακολουθεί».

Για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα αλλά και ο ίδιος αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι της χρονιάς για το 2023: «Είμαι πολύ περήφανος που είχαμε αυτή τη διάκριση τόσο για την ομαδική αλλά και για την προσωπική που έρχεται μετά από ομαδική δουλειά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όταν έρχεται μια νέα διοργάνωση πρέπει να ανέβουμε ένα καινούργιο βουνό προκειμένου να διατηρηθούμε στη κορυφή. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά προσπαθούμε κι αυτός είναι ο στόχος μας να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο και στις κορυφαίες ομάδες. Να διεκδικούμε τη κάθε φάση, τον κάθε αγώνα. Πάντα υπάρχουν μέσα στο πρόγραμμα οι νίκες και οι ήττες αλλά πλέον μπορούμε να διαχειριζόμαστε καλά αρκετές καταστάσεις κι αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA