Θοδωρής Βλάχος: «Σταθερότητα στην απόδοσή μας, συνεπείς σε όλα τα μεγάλα ραντεβού»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η ασημένια Ολυμπιονίκης του Τόκιο και χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια της Βουδαπέστης Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών έκανε το καθήκον της στην Ποντγκόριτσα παίρνοντας την πρόκριση στα τελικά μιας ακόμα μεγάλης διοργάνωσης, του World Cup. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ με την επιστροφή στην Αθήνα:

«Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των πέντε παιχνιδιών που δώσαμε στην προκριματική φάση του World Cup στην Ποντγκόριτσα, μπορούμε να πούμε ότι δείξαμε σταθερότητα. Σε όλους τους αγώνες είχαμε σταθερά καλή απόδοση, με κάποια κενά, βέβαια.

Σε ένα τουρνουά πέντε παιχνιδιών σε επτά μέρες, με τη συμμετοχή πολύ καλών ομάδων, των κορυφαίων στον κόσμο, θα  υπάρχουν και κάποια κενά, όπως ήταν το τελευταίο 8λεπτο με την Ισπανία και φυσικά κάποια διαστήματα στο τελευταίο παιχνίδι, στην ήττα από το Μαυροβούνιο, όπου εμείς είχαμε ήδη προκριθεί και μόνο σε μια ειδική περίπτωση της τριπλής ισοβαθμίας θα υπήρχε θέμα, ενώ οι Μαυροβούνιοι καίγονταν για τη νίκη. Ιδιαιτέρως σπουδαία, φυσικά, ήταν η μεγάλη νίκη επί της Σερβίας, ενώ με τος θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες δείξαμε σοβαρότητα και επικρατήσαμε άνετα.

Το σημαντικό είναι ότι ο στόχος της πρόκρισης επετεύχθη και η Εθνικη ομάδα θα βρεθεί σε ακόμα ένα μεγάλο αθλητικό ραντεβού το καλοκαίρι, εκτός από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας, που είναι ο μεγάλος φετινός στόχος. Και τα τελικά του World Cup στο Λος Άντζελες (30/-3/7) θα έναι μια καλή πρόβα τζενεράλε».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA