Θοδωρής Πάτερος: «Πραγματοποιώ το όνειρό μου στις Η.Π.Α.»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Οι Ελληνες πολίστες διαπρέπουν όχι μόνο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου συνδυάζουν το πόλο με τις σπουδές και σαρώνουν, κυριολεκτικά, τις διακρίσεις.

Ενας από αυτούς είναι και ο Θοδωρής Πάτερος, που αφού ολοκλήρωσε τον φοιτητικό και αγωνιστικό κύκλο στο «Long Beach State» μετακόμισε στo «George Washington» για το μεταπτυχιακό του και αγωνιζόμενος με την ομάδα του Πανεπιστημίου βραβεύτηκε, προσφάτως, για τα επιτεύγματά του από την Ενωση των προπονητών πόλο των κολλεγίων . Σημείωσε 120 γκολ και κέρδισε 51 αποβολές, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα εντυπωσιακό σερί 15 νικών και στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος ΜΑWPC. Παράλληλα είναι και υποψήφιος για το βραβείο «Peter Cutino» που απονέμεται στον καλύτερο πολίστα της σεζόν (σ.σ. στη λίστα των 20 υποψηφίων είναι και ο περσινός κάτοχος του βραβείου, Νίκος Παπανικολάου).
Ο πρώην άσος του Υδραϊκού, του ΝΟΒ, της Γλυφάδας και του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτές τις εορταστικές ημέρες στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκε στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού Ενα. Μίλησε για την σταδιοδρομία του στο NCAA, για τις διαφορές του ευρωπαϊκού πόλο με αυτό που παίζουν στο κολλεγιακό πρωτάθλημα, για τον συνδυασμό των σπουδών με τον πρωταθλητισμό αλλά και για τα σχέδιά του στο μέλλον.

Ακούστε τη συνέντευξη του Θοδωρή Πάτερου στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής «Πινελιές στα σπορ» στο kanaliena.gr:

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA