Θοδωρής Χατζηθεοδώρου για το LEN Euro Cup: «Είμαστε σε θέση να προκριθούμε – Έχει μέσα πολλές παραδοσιακές δυνάμεις»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Σε ρυθμούς LEN Eurocup κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα θα φιλοξενήσει την πρώτη προκριματική φάση της διοργάνωσης στην Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο λοιπόν της προετοιμασίας για το τουρνουά, ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μίλησε για τα παιχνίδια που έρχονται αλλά και το τι πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει η ομάδα του.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, στο acpaok.gr:

«Καταρχάς είναι πολύ ευχάριστο ότι ο προκριματικός όμιλος θα διοργανωθεί εδώ, στην Θεσσαλονίκη. Θεωρώ πως η έδρα μας θα μας δώσει αρκετή βοήθεια σ’ έναν απαιτητικό όμιλο. Το LEN Euro Cup έχει μέσα αρκετά καλές ομάδες, παραδοσιακές δυνάμεις του πόλο, και στην πορεία θα προστεθούν ομάδες από το LEN Champions League, οι οποίες δεν θα καταφέρουν να προχωρήσουν. Θεωρώ πως είμαστε σε θέση να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαι ήρεμος, διότι είμαστε μία άπειρη ομάδα όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς αν εξαιρέσουμε τους δύο ξένους, οι υπόλοιποι δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ. Αυτό σημαίνει πως θα είναι γενικά κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, αλλά παράλληλα εμείς θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε το καλύτερο δυνατό πόλο την εποχή αυτή στην οποία θα γίνουν οι αγώνες, και εννοείται να προκριθούμε στην επόμενη φάση»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA