Ο προπονητής του ΑΝΟΓ, Θοδωρής Ανδρεάκος μίλησε το #Aquafeed24 για την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Εθνικό Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης 06/02 στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» με 12-6.

Με αυτή τη νίκη οι παίκτριες της Γλυφάδας έκαναν 10/10 αλλά και μία νίκη “δήλωση” ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Ο νέος προπονητής του ΑΝΟΓ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ορέστη Σαλάχα, μίλησε για το πρώτο ντέρμπι, τους στόχους της ομάδας, αλλά και τη σχέση του με τις παίκτριες του που αναφέρει ως “κλειδί” στην μέχρι τώρα πορεία.

Πετύχαμε μια εντυπωσιακή νίκη, κόντρα σε μια ενισχυμένη ομάδα. Το σχόλιο σας για τον αγώνα:

«Οι παίκτριες μου ήταν πολύ αποφασισμένες, είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα, ιδιαίτερα πνευματικά. Στην φετινή ομάδα υπάρχει μεγάλη “δίψα” για να φτάσουμε όσον τον δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το ταβάνι που δύσκολα το ξεπερνά κάποιος εντός συνόρων. Έχουμε όμως μία τρίτη θέση από πέρσι και υπάρχει γενικά μεγάλη θέληση για βελτίωση. Βελτίωση και της ομάδας γυναικών και του ΑΝΟΓ σε αυτό το κομμάτι γενικότερα. Προπονούμαστε όπως θέλουμε ενώ τα κορίτσια ζουν και αναπνέουν για την προπόνηση και λειτουργεία της ομάδας, και αυτό πιστεύω πως είναι το κλειδί».

Πως ετοιμάζετε την ομάδα σας πνευματικά όπως αναφέρατε, απέναντι σε μία ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίκτριες όπως για παράδειγμα η Άσλεϊ Τζόνσον;

«Το δικό μας σύνολο απέναντι στην Άσλεϊ, έχει την Εντίνα Γκανγκλ η οποία τελείωσε το Ολυμπιακό Τουρνουά με νίκη και χάλκινο μετάλλιο. Η αμυντικός μας από την άλλη είναι βασική της Εθνική Ολλανδίας, έχουμε δύο κορίτσια που είναι ενεργά μέλη της Εθνικής Γυναικών και έχουμε τρεις ασημένιες παγκόσμιες πρωταθλήτριες το καλοκαίρι στο Ισραήλ με τις Νέες Γυναίκες. Υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο στην ομάδα, και κατά τη γνώμη μου αυτό που πρέπει να γίνεται είναι να θυμίζεις στον αθλητή ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει, που μπορεί να φτάσει. Τα στάνταρ που έχουμε βάλει είναι πολύ υψηλά και σε αυτά στοχεύουμε,  υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση»!

Πώς ζήσατε το πρώτο σας ντέρμπι;

«Ήταν πολύ ωραία, δεν ήταν μόνο η νίκη στο ντέρμπι. Άλλαξα συνειδητά την ζωή μου για αυτή την ομάδα πλέον, μου αρέσει που είμαι εδώ και νομίζω ότι αυτό το καταλαβαίνουν τα κορίτσια, που είναι και λίγο πιο συναισθηματικά από τα αγόρια. Πατάνε γερά και πατάω και εγώ γερά, εφόσον με κοιτάνε στα μάτια και συνεννοούμαστε, όλα είναι καλά, υπάρχει πολύ υγεία μες την ομάδα».