Θλίψη στον ελληνικό Υγρό Στίβο: Έφυγε από τη ζωή ο Πανίκος Χρυσοστόμου

by Aquafeed 24
Ανείπωτη θλίψη στον ελληνικό υγρό στίβο, καθώς όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά στο χώρο μας και τον Παναθηναϊκό, ο Πανίκος Χρυσοστόμου.
Ο Πανίκος Χρυσοστόμου, γεννήθηκε το 1944 στην Κύπρο. Το 1962 έρχεται στην Αθήνα και μεταγράφεται στον Παναθηναϊκό. Ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις στο αγώνισμα του ελεύθερου. Από το 1964 μέχρι και το 1969 κατέκτησε τέσσερις πρώτες πανελλήνιες νίκες σε ατομικά αγωνίσματα και πολλές πρώτες νίκες στα αγωνίσματα των σκυταλοδρομιών. Κατέρριψε 7 φορές τις ατομικές πανελλήνιες επιδόσεις στα 200, 400, 800, 1.500 μέτρα ελεύθερο. Υπήρξε βασικό μέλος της ομάδας Υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, στην δεκαετία του ’60 και μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ’70.
Διετέλεσε αρχηγός του Κολυμβητικού Τμήματος του Παναθηναϊκού και έφορος της Εθνικής Ελλάδος στο Πόλο Γυναικών. Υπήρξε μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. και τακτικό μέλος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA