Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΑΝΟ Γλυφάδας για τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών το απόγευμα της Κυριακής 22/05 στο «Π.Καπαγέρωφ». Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης πήραν μία πολύ σημαντική νίκη κάμπτοντας την αντίσταση της Γλυφάδας και κάνοντας το 1-0 στη σειρά των τελικών, και τώρα πλέον σειρά μεταφέρεται στη Γλυφάδα με επόμενη επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 24/05 στις 21:00.

Η Γλυφάδα για ένα και πλέον οκτάλεπτο ήταν πολύ κοντά στο σκορ ωστόσο στη συνέχεια ο Ολυμπιακός κατάφερε και δημιούργησε μία ασφαλή διαφορά την οποία και κατάφερε να προστατέψει ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την υποστήριξη των εντός συνόρων κεκτημένων του. Για το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες μίλησε ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδα, Θεόδωρος Ανδρεάκος. Ο κόουτς της Γλυφάδας μίλησε για το πως ανταποκρίθηκε η ομάδα του στον πρώτο τελικό, ποιες λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα αλλά και τι προσδοκά για τι συνέχεια και τι θέλει για την ομαδα του.

Ο Θεόδωρος Ανδρεάκος στο #Aquafeed24:

«Καταρχάς ευχαριστηθήκαμε την πρώτη μας συμμετοχή σε τελικά, είχε βάλει και το κολυμβητήριο «τα καλά» του. Νομίζω ότι στην αρχή όλα πήγαν όπως τα είχαμε φανταστεί. Δηλαδή με πολύ μεγάλη πίεση από την πλευρά του Ολυμπιακού, ήμασταν όμως πολύ ανταγωνιστικοί. Θεωρώ ότι στο πρώτο οκτάλεπτο όλα κύλησαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει ακριβώς. Η έξοδος της Κούλχας από το παιχνίδι τόσο νωρίς σίγουρα μας άλλαξε το πλάνο, δε μπορούσαμε να είμαστε τόσο πιεστικοί στην άμυνα, παραμείναμε πιεστικοί με τα υπόλοιπα κορίτσια αλλά όταν χάνεις το βασικό σου αμυντικό αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι ακόμα και για τις ίδιες τις παίκτριες.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε, το σκορ άνοιξε, όχι βέβαια όσο άλλες φορές και σε αυτό συνέβαλε ότι όλα τα κορίτσια που μπήκαν μέσα το νερό ανταποκριθήκανε και απλά έγινε το 1-0. Είμαστε διατεθειμένοι να απολαύσουμε τη σειρά μέχρι το τέλος, όποιο και αν είναι αυτό. Περιμένουμε τώρα την Τρίτη το βράδυ στο κολυμβητήριο μας να κάνουμε μία ανάλογα καλή εμφάνιση, πιο ολοκληρωμένη ίσως, γιατί σήμερα κράτησε περίπου ενάμιση οκτάλεπτο».

Facebook Comments