Θεόδωρος Ανδρεάκος στο #AQF24 για το πρωτάθλημα που έρχεται, τις διεθνείς και τις «νεοφώτιστες»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μόλις «πρόλαβε» να τελειώσει η προηγούμενη μακρά αγωνιστική σεζόν και ήδη βρισκόμαστε στον «αστερισμό» της επόμενης.

Φυσικά αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, όσο το γράφουμε εμείς και ο οποιοσδήποτε. Αυτό πρακτικά σημαίνει πάρα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και ελάχιστη ξεκούραση για τους αθλητές και ιδιαίτερα για εκείνους που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Αυτη τη δυσκολία για τις διεθνείς παίκτριες και μερικά ακόμα ζητήματα σχετικά με την πραγματική σημασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών μας εξήγησε ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας Θεόδωρος Ανδρεάκος, τον οποίο συναντήσαμε μετά το τέλος των κληρώσεων των Πρωταθλημάτων της Α1.

Έτοιμος πλέον και εκείνος να μπει στη δεύτερη του σεζόν ως head coach των δευτεραθλητριών Ελλάδος, εξήγησε πως προβλέπει ένα πρωτάθλημα βελτιωμένο με πολλές ομάδες να έχουν ισχυροποιηθεί αλλά με τις νεοφώτιστες να είναι πολύ οργανωμένες. Από τα λεγόμενα του Έλληνα προπονητη καταλάβαμε πολλά, για αυτό διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Γλυφάδας στο Aquafeed24:

«Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο η κλήρωση του πρωταθλήματος, έτσι και αλλιώς με κάποιον θα ξεκίναγες και με κάποιον θα τελείωνες. Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμάσουμε τις διεθνείς μας παίκτριες και δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, γιατί προέρχονται από ένα πολύ μεγάλο καλοκαίρι τα κορίτσια που έπαιζαν στις εθνικές ομάδες. Και εμείς έχουμε και η Βουλιαγμένη έχει και όπως έχει και ο Ολυμπιακός. Για αυτά τα κορίτσια είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί δε μπορούν να χάνονται οι υποχρεώσεις των ομάδων, αλλά από την άλλη τα κορίτσια χρειάζονται και ξεκούραση.

Όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες, επίσης ανέβηκαν δύο ομάδες από την Α2 οι οποίες είναι πολύ οργανωμένες και σίγουρα θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA