Αργύρης Θεοδωρόπουλος στο #AQF24: «Αξίζαμε μία τέτοια είδους νίκη καθόλη τη χρονιά»

Ο νεανικός ΑΝΟΓ έκανε την έκπληξη για πολλούς και έστειλε τη σειρά των προημιτελικών με τον Εθνικό σε τρίτο παιχνίδι. Μοίρασε συγχαρητήρια μέσω του #AQF24 στις παίκτριές του ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

by Aquafeed 24

Δηλώσεις στο Γιώργο Χρήστου

Η αλήθεια είναι πως ο ΑΝΟΓ έψαξε το μεγάλο αποτέλεσμα που θα έκανε κρότο καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Στην Ευρώπη παρότι γνώρισε έξι ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ήταν απόλυτα ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς αν και αυτό δεν αποτυπώθηκε στην κατάταξη.

Και στις εντός των τειχών υποχρεώσεις όμως, η Γλυφάδα έδειξε μία αξιοπρόσεκτη σταθερότητα, ήταν ανταγωνιστική για μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού κόντρα σε όλες τις ομάδες της πρώτης 4άδας, με αποκορύφωμα τη νίκη – στη ρώσικη ρουλέτα – στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών με τον Εθνικό (14-13).

Παρά το νεαρό της ηλικίας και την έλλειψη παραστάσεων από post season καταστάσεις, η δουλειά του Αργύρη Θεοδωρόπουλου με τις αθλήτριές του, πήρε μορφή επιτέλους στο Game 2. Έβγαλαν αγωνιστικό εγωισμό, πείσμα και τσαγανό και η πρόκριση πλέον στα ημιτελικά, θα καθοριστεί από τρίτο παιχνίδι.

Λίγες στιγμές αφότου ο ΑΝΟΓ έφερε τη σειρά με τον Εθνικό Πειραιά που έχει σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ και υψηλότερους στόχους, στα ίσα, ο Έλληνας προπονητής τέθηκε στη διάθεση του #AQF24 και μοίρασε συγχαρητήρια στις αθλήτριές του.

«Δείξαμε τη διάθεση που έπρεπε να δείξουμε σε μια σειρά αγώνων πολύ δύσκολη με μία πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα. Τα κορίτσια αντέδρασαν πάρα πολύ σωστά σε ένα αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που ήταν πολύ βαρύ για εμάς. Το θέλανε πάρα πολύ, το αξίζαμε και νομίζω πως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, θα μπορούσε το παιχνίδι να είχε τελειώσει από την κανονική διάρκεια και όχι στα πέναλτι. Παρόλα αυτά δίνω συγχαρητήρια στης αθλήτριες γιατί υπερέβαλαν εαυτόν σήμερα και νομίζω ότι αξίζαμε μία τέτοια είδους νίκη καθόλη τη χρονιά.

Θα αντιμετωπίσουμε στο τρίτο παιχνίδι πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις. Πάντα μετά τη δράση έρχεται η αντίδραση και ο Εθνικός θα θέλει να αντιδράσει. Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, αν παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο ανταγωνιστικό όπως το θέλω και εγώ και το επιδιώκω σε όλη τη χρονιά και δεν έχουμε μεγάλες μεταπτώσεις όπως και αυτές τις αποφύγαμε μέσα στη σεζόν, νομίζω θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και στης σειράς των αγώνων.»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA