Με δεκατέσσερις περίπου μέρες να απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου πολλές ομάδες έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους, ενώ άλλες «δουλεύουν» αυτή τη στιγμή για κάποια προσθήκη που θα τις ανεβάσει επίπεδο, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας των πρωταθλημάτων.

Ένας λοιπόν από τους συλλόγους ο οποίος είναι… ενεργός στο «μεταγραφικό παζάρι» είναι ο ΓΣ Περιστερίου, που το έχει αποδείξει, άλλωστε, φέρνοντας προ ημερών στην Ελλάδα τον Σαμ Ναγκλ. Αυτή τη φορά όμως η προσπάθεια που γίνεται αφορά το γυναικείο τμήμα, που προσπαθεί να βρει λύσεις προκειμένου να κερδίσει την παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, αν και ακόμα δεν έχει τελεσφορήσει κάτι, το Περιστέρι θέλει να πυροδοτήσει μία βόμβα… αφού θέλει να επαναφέρει στην εγχώριο πρωτάθλημα τις αδερφές Χαραλαμπίδη! Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτρα κινείται για την απόκτηση της Στεφανίας και της Ιωάννας Χαραλαμπίδη, Κυπελλούχες Ευρώπης την περασμένη σεζόν με τον Εθνικό Πειραιά. Πρόκειται για μία κίνηση η οποία αν τελικά έχει θετική έκβαση θα δυναμώσει πάρα πολύ τον ΓΣΠ, ο οποίος πραγματοποιεί πολυμέτωπες προσπάθειες θέλοντας να αλλαξει τα δεδομένα όσον αφορά την παραμονή στην Α1, ενώ είναι δεδομένο ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Στεφανία Χαραλαμπίδη θα προσφέρει ιδιαίτερη δυναμική στο Περιστέρι.

Εφόσον τελεσφορήσει η υπόθεση για την ομάδα του Βαγγέλη Πάτρα, παραμένει άγνωστο το πότε θα ενσωματωθούν οι αδερφές Χαραλαμπίδη, όμως είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι απαραίτητες προς το φινάλε της σεζόν, με στόχο την παραμονή του ΓΣΠ στην Α1 γυναικών.