«Θέλαμε χρόνο για να αφοιώσουμε τη φιλοσοφία του νέου προπονητή»

by Aquafeed 24

Ο Γ.Σ. Περιστερίου κάνει… ποδαρικό για το 2019 στο κολυμβητήριο του Λαιμού και κόντρα στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης θέλει να δείξει ένα θετικό πρόσωπο σύμφωνα με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Κουκουμάκης στο gsperisteri.gr.

Στο πρώτο παιχνίδι του 2019 και τελευταίο του πρώτου γύρου, η ομάδα του Κώστα Λούδη θα αντιμετωπίσει μια παραδοσιακή δύναμη του αθλήματος, τη δεύτερη της βαθμολογίας Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά:

«Στις γιορτές κάναμε μία καλή προετοιμασία, τόσο για το ματς κόντρα στην Βουλιαγμένη όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος” τονίζει ο Κωνσταντίνος Κουκουμάκης και συνεχίζει: “Δουλέψαμε τις αδυναμίες μας και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα η οποία, κατά την γνώμη του, θεωρώ ισοδύναμη με τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι η ισοπαλία, πόσω μάλλον η νίκη”. 

Ο 23χρονος περιφερειακός έκανε επίσης έναν απολογισμό του πρώτου γύρου και ανέφερε αυτά που θα πρέπει να κάνει ο Γ.Σ.Π. στη συνέχεια του πρωταθλήματος προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία: “Με την παραίτηση του προηγούμενου προπονητή, θέλαμε χρόνο προκειμένου να μπούμε σε μια καινούργια φιλοσοφία, αυτή που έφερε ο κόουτς Λούδης. Αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, στα περισσότερα παιχνίδια δείξαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο το οποίο θα βελτιώσουμε στη συνέχεια. Γνωρίζουμε πλέον όλες τις ομάδες και με τη σωστή δουλειά, νομίζω ‘οτι το τέλος της σεζόν θα μας βρει χαρούμενους για την επίτευξη του στόχου μας”. 

Πηγή: gsperisteri.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA