Θα γίνει η Α2 ανδρών, πρόθεση να διεξαχθούν όλα τα πρωταθλήματα

by Aquafeed 24

Η νέα διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας με πρόεδρο τον Κυριάκο Γιαννόπουλο έχει «σηκώσει μανίκια» και εργάζεται για την επόμενη ημέρα του Υγρού Στίβου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aquafeed24 και όσον αφορά την Α2 ανδρών όλα τα δεδομένα συνομολογούν ότι το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά. Ο τρόπος διεξαγωγής δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας καταστρώνουν το πλάνο τους και έπειτα θα υπάρξει συνάντηση με τα σωματεία, ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις. Ένα πιθανό σενάριο είναι η Α2 ανδρών να ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου, με ένα συμπυκνωμένο σύστημα διεξαγωγής, όπως είναι απόλυτα λογικό.

Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό, θα είναι η πολυαναμενόμενη έγκριση της επιτροπής λοιμωξιολόγων ώστε να δοθεί άδεια στις ομάδες υδατοσφαίρισης για οικογενειακό διπλό, χρήση τερμάτων, τακτική, κάτι το οποίο όπως μαθαίνουμε θα γίνει από τις 12/4 και έπειτα.

Όσον αφορά την Α2 ανδρών, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί, ώστε οι ομάδες της Α1 ανδρών την επόμενη αγωνιστική περίοδο να γίνουν 16 από 14 και να ολοκληρωθεί το «παζλ» της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο κορυφαίο εγχώριο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να βρει τρόπο διεξαγωγής και των υπόλοιπων πρωταθλημάτων, ενώ πολύ σημαντική είναι η διεξαγωγή των ηλικιακών, καθώς πολλοί αθλητές θα μοριοδοτηθούν για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA