Θ. Βλάχος στο #AQF24: «Πολλά νέα παιδιά ήρθαν να δουν αστέρες του αθλήματος και να στηρίξουν την Εθνική»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στο «Π.Καπαγέρωφ» διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου το πρώτο από τα δύο επίσημα φιλικά μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, στο πλαίσιο της κοινής τους προετοιμασίας με τους παίκτες του Σάντρο Καμπάνια να επικρατούν 10-7.

Οι δύο ομάδες δοκίμασαν διάφορους σχηματισμούς εντός του νερού, με τους Ιταλούς να καταφέρνουν στο τέλος να παίρνουν τη νίκη, χάρη σε ορισμένες λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση. Στο παιχνίδι μεταξύ της Ασημένιας και της Χάλκινης Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, το #AQF24 βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Πειραιά, προκειμένου να καταγράψει τα όσα έγιναν και φυσικά να μιλήσει με τους πρωταγωνιστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μετά την κόρνα της λήξης, επικοινωνήσαμε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Βλάχο ο οποίος εξήγησε τα όσα έκαναν τη διαφορά, τα όσα έκανε λάθος αλλά και σωστά η ομάδα του. Σε συνέχεια των δηλώσεων του επίσης μίλησε για τα όσα ζητάει από αυτά τα παιχνίδια αλλά και για τον κόσμο που βρέθηκε στο κολυμβητήριο για να παρακολουθήσει μερικά από τα κορυφαία αστέρια του αθλήματος παγκοσμίως.

Ο Θοδωρής Βλάχος στο aquafeed24.com:

«Νομίζω το παραπάνω και η κόντρα ήταν τα δύο άσχημα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μας σήμερα. Δοκιμάσαμε λίγο να παίξουμε με τους καινούργιους κανονισμούς, να είναι δυο παίκτες μέσα στα 2μ, δεν βρήκαμε όμως λύσεις. Οι Ιταλοί έπαιξαν αρκετά κλειστά, δεν βρήκαμε και μερικά σουτ – νομίζω ότι ήταν πολλά τα παραπάνω που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα με πολύ υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι της, δεχτήκαμε 3-4 γκολ από δημιουργία κόντρας που σίγουρα προήλθαν από απροσεξία δικιά μας, δεν πιστεύω ότι ευθύνεται σε κάτι άλλο. Είναι κάτι το οποίο θέλει πολύ προσοχή με μια τέτοια ομάδα, εμείς σήμερα δεν ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Αυτά τα δυο κομμάτια μας στοίχισαν σήμερα μια καλή εμφάνιση. Κατά τ´ άλλα σε επιθέσεις «6 με 6» ήμασταν αρκετά καλοί, βγάλαμε αρκετές άμυνες, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κερδίσαμε αποβολές, δουλέψανε οι φουνταριστοί μας, κολυμπήσαμε κι εμείς απλά ο παραπάνω μας ποσοστιαία μειονεκτούσε σε σχέση με των Ιταλών – έτσι κρίθηκε και το παιχνίδι, αυτοί ηταν οι βασικοί λόγοι.

Έκανα μια κλήση 20 ατόμων που όλοι αυτοί οι παίκτες βρέθηκαν και στις δυο διοργανώσεις το καλοκαίρι που μας πέρασε, λείπουν αθλητές – βασικοί για την Εθνική ομάδα, όπως απουσιάζουν και δυο σημαντικοί παίκτες για την Ιταλία. Θέλουμε να δοκιμάσουμε όλα τα παιδιά σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι και σε έναν τέτοιον ρυθμό, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε σήμερα. Θα προπονηθούμε και αύριο, καθώς έχουμε και ένα ακόμη επίσημο φιλικό που νομίζω θα αγωνιστούν όλοι κανονικά. Θελουμε απλά να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και πως ανταποκρίνονται νέα πρόσωπα σε τέτοιες συνθήκες.

Πρωτεύων στόχος είναι βρεθούμε και συγκεντρωθούμε όλοι μαζί και κατά δεύτερον, να παίξουμε τουλάχιστον δυο επίσημα – με πολύ κόσμο που ήρθε μάλιστα σήμερα να ευχαριστηθεί ένα καλό παιχνίδι με τοπ αθλητές να συμμετέχουν. Σίγουρα όμως θελουμε πάντα να κερδίζουμε κι αυτό είναι θέμα προπόνησης – το να μάθεις να κερδίζεις. Νομίζω δεν μένει κάτι διαφορετικό να απορροφήσουμε από αυτή την προετοιμασία, μόνο θετικά. Η επόμενη διοργάνωση που έχουμε είναι λίγο μακριά (τον Μάρτιο) οπότε δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι γι ´ αυτό, αλλά δεν έχουμε και άλλη ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να προπονηθούμε από κοινού.

Ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ την παρουσία τόσων πολλών μικρών παιδιών σήμερα, επιτέλους η εθνική ομάδα έπαιξε μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο! Νέα παιδιά ήρθαν να δουν όλους αυτούς τους αστέρες, να δουν και να υποστηρίξουν την Εθνική ομάδα και σήμερα και την Πέμπτη – αυτό θέλαμε και αυτός ήταν ο λόγος που οργανώσαμε τα επίσημα φιλικά, για τον κόσμο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA