Θ. Βλάχος και Κολόμβος μιλούν για το ντέρμπι κόντρα στην Μπρέσια και την πρώτη ήττα!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Αντίξοες συνθήκες, δύσκολο παιχνίδι και πρώτη ήττα για τους «ερυθρόλευκους» από την Μπρέσια για την 6η Αγωνιστική του Champions League!

Ο επικεφαλής τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα φουνταριστό, Χριστόδουλο Κολόμβο, μίλησαν για το ντέρμπι κόντρα στην ιταλική ομάδα, στο οποίο η τύχη τους ήθελε σε… κακή μέρα, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα με 8-7!

Θοδωρής Βλάχος: «Κάναμε την πρώτη μας ήττα σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι όπως το περιμέναμε και όπως γίνεται πάντα μέσα στην έδρα της Μπρέσια. Ένα κενό στο 2ο οκτάλεπτο μας ανάγκασε να κυνηγάμε συνέχεια στο σκορ για να ισοφαρίσουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε αλλά δεν το καταφέραμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίχτες μου για την υπερπροσπάθεια που κάνουν από την αρχή της σεζόν, καλύπτοντας με την αυταπάρνηση τους όλα τα προβλήματα που είχαμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Έχουμε μέταλλο σαν ομάδα, και στοιχεία που μπορούν να μας φτάσουν εκεί που ονειρευόμαστε».

Χριστόδουλος Κολόμβος: «Μέχρι τώρα είχαν πάει καλά τα πράγματα για εμάς, από πλευράς αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, αλλά σήμερα ήρθε η πρώτη ήττα που και αυτή είναι μέσα στον αθλητισμό. Είναι δεδομένο ότι δεν θα αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα να μας επηρεάσει, έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και αφού είμαστε υγιείς από εδώ και πέρα, γιατί αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και ιώσεων το διάστημα που προηγήθηκε, θα επανέλθουμε στις νίκες. Πάντα στόχος μας είναι η νίκη. Συμμετέχουμε σε ένα απαιτητικό όμιλο, όπου πέντε ομάδες βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και το βλέπουμε από τους αγώνες όπου έχουμε πολλά παιχνίδια αμφίρροπα και αρκετές ισοπαλίες. Τη σημερινή ήττα θα προσπαθήσουμε να την… πάρουμε πίσω στην έδρα μας. Σήμερα ήμασταν κακοί στον παίκτη παραπάνω, ωστόσο παλέψαμε και είχαμε πάθος μέσα σε μια δύσκολη έδρα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA