Θ. Χατζηθεοδώρου – Ν. Τσολακούδης: «Ο στόχος επετεύχθη, συγχαρητήρια σε όλους»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Άκρως επιτυχημένη είναι επιστροφή του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά «σαλόνια», αφού από την τρίτη κιόλας αγωνιστική εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup. Μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» αυτή τη φορά απέναντι στη Λούντιγκσμπουργκ, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Τσολακούδης μίλησαν στο acpaok.gr.

Οι δηλώσεις τους:

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα βελτιώνει την εικόνα της γιατί φεύγει το άγχος και αυτό συνδυάζεται με ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά παίζουν απελευθερωμένα και βγάζουν πολύ όμορφο θέαμα στο νερό. Ωστόσο δεν αποφύγαμε τα λάθη, μπορεί να ακουστώ υπερβολικός αλλά σε αυτό το επίπεδο τα λάθη τα πληρώνονται στον επόμενο αγώνα. Ο στόχος επετεύχθη, δηλαδή η πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup, η οποία είναι μία σημαντική επιτυχία για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Τώρα στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια πρέπει να κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, κάνοντας δύο νίκες μπορούμε να βγούμε και πρώτοι, έτσι ώστε να έχουμε μία καλή κλήρωση την Τετάρτη. Το ζητούμενο όπως είπα είναι η νίκη αλλά για εμένα είναι σημαντικό να συνεχίσουν τα παιδιά να το ευχαριστιούνται και να βγαίνουν χαμογελαστοί από την πισίνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Νίκος Τσολακούδης:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, δώσαμε τα πάντα σήμερα. Ήταν ένας αγώνας τον οποίο τον θέλαμε γιατί με αυτή την νίκη κλειδώσαμε και μαθηματικά την πρόκριση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο οκτάλεπτο, μπήκαμε ψυχωμένα, δεν δώσαμε περιθώρια στους αντιπάλους να πιστέψουν πως μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι και καταφέραμε να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να προκριθούμε δεύτερο γύρο»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA