Θ. Χατζηθεοδώρου, Ν. Μιλάρντοβιτς: «Είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης – Δεκαήμερο με πολλά παιχνίδια»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών έκανε ο ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο απέναντι στη Γλυφάδα, κερδίζοντας με 10-9.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του ΠΑΟΚ Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 6 γκολ Νίκολα Μιλάρντοβιτς δήλωσαν:

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, οι πρώτοι τρεις βαθμοί για το φετινό πρωτάθλημα. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, αν και στο τέλος χαλαρώσαμε άνευ λόγου και αιτίας, κάτι το οποίο έδωσε το δικαίωμα στην Γλυφάδα να μειώσει πάρα πολύ την διαφορά. Είναι ένα δεκαήμερο υπερβολικά δύσκολο με πολύ κούραση για τα παιδιά, και λόγω των παιχνιδιών της Ευρώπης. Πήραμε τους τρεις βαθμούς οι οποίοι ήταν το ζητούμενο, και καλή ψυχολογία ενόψει των νέων ευρωπαϊκών αγώνων. Από Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον δεύτερο γύρο του LEN Euro Cup. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, δεν είμαι όμως από κάποια λάθη τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Έχουμε όλο το χρόνο να τα διορθώσουμε». 

Νίκολα Μιλάρντοβιτς:

«Παίξαμε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα σ’ έναν καλό αντίπαλο. Πιστεύω ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό του παιχνιδιού και ήμασταν καλύτερη ομάδα μέσα στην πισίνα. Τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τα νέα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα οποία θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία». 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA