Θ. Χατζηθεοδώρου: «Δύσκολο παιχνίδι αλλά χωρίς άγχος για εμάς με τον Ολυμπιακό»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Αρχίζει και επίσημα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου η Β’ Φάση του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, με μία από τις αναμετρήσεις της ημέρας να είναι αυτή του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στις 14:00.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, τόνισε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που η ομάδα του δεν έχει άγχος και ζητούμενο είναι να παίξουν οι παίκτες του όσο το δυνατόν καλύτερα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αύριο αγωνιζόμαστε κόντρα στον Ολυμπιακό, θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, φυσικά όχι μόνο για εμάς αλλά για οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα είναι δύσκολη αυτή η αναμέτρηση. Ταυτόχρονα είναι όμως και ένα παιχνίδι δίχως άγχος, διότι η διαφορά δυναμικότητας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο είναι τεράστια. Έτσι, το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί είναι το αποτέλεσμα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και έχει τρομερά υψηλούς στόχους. Το ζητούμενο για εμένα είναι να παίξουμε καλά και να βγει στο νερό ό,τι έχουμε προετοιμάσει για τους επόμενους αντιπάλους μετά τον Ολυμπιακό. Θέλω τα παιδιά να αγωνιστούν με διάθεση, να μην βγουν με φόβο και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου. Το επόμενο Σάββατο θα ξεκινήσουν για εμάς οι πολύ σημαντικοί και σοβαροί αγώνες, θα αναμετρηθούμε εντός έδρας με τον Εθνικό και εστιάζουμε εκεί την προσοχή μας. Ωστόσο, προέχει ο αυριανός αγώνας και σε αυτόν το ζητούμενο είναι μία καλή εμφάνιση».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA