Στην τετράδα ο ΑΝΟΓ!

by Aquafeed 24

Με ένα επιθετικό ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΑΝΟ Γλυφάδας του Ορέστη Σαλάχα πέτυχε σπουδαίο διπλό στην Κρήτη επί του ΝΟ Ρεθύμνου και προκρίθηκε στη Γ΄φάση του πρωταθλήματος.

Η Γλυφάδα επικράτησε 10-6, παρότι έως το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου το Ρέθυμνο του Κώστα Φιτσανάκη ήταν για τα καλά μες το παιχνίδι.

Το επιμέρους 2-6 των παικτριών του Σαλάχα, ο οποίος αποβλήθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο για διαμαρτυρία, ήταν αρκετό για να ξεφύγουν στο σκορ και να πάρουν τη νίκη.

Επομένως, η τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον ΑΝΟΓ και τον Εθνικό να προκρίνονται στη Γ’ φάση από τον Όμιλο, ενώ εκεί θα συναντήσουν Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη.

Πρώτες σκόρερ του αγώνα ήταν η Τίνα Κοντογιάννη και η Έλενα Φαρμάκη με τρία γκολ έκαστη.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 2-6, 1-1.

Ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6-10

Τα οκτάλεπτα: 1-2 , 2-1 , 2-6 , 1-1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καριπίδου Μ., Συριανόγλου, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 1, Κολτσίδα 2, Στρατηδάκη, Φραγγελάκη, Φαρμάκη Ε. 3, Παναγιωτάκη, Σολανάκη, Καριπίδου Η., Λιμπιτάκη, Καραγιάννη

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου, Λούδη 2, Μαμόγλου, Κόλλια 1, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή 1, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Δασκαλοπούλου

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA