Τέσσερα χέρια μες το τέρμα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη! (VID)

by Aquafeed 24

Ο 2ος προκριματικός γύρος του Euro Cup πλησιάζει, με τον ΠΑΟΚ να έχει καταφέρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ και θα βρει απέναντί του τις Μλάντοστ, Πρίμορατς Κότορ, Χόνβεντ και Μεντιτεράνι.

Σε μια εβδομάδα, η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Κροατίας και έχει μπροστα της έναν πάρα πολύ δύσκολο Όμιλο, ενώ μένει να δούμε εάν η Χόνβεντ, της οποίας ηγείται ο πρώην σπουδαίος αθλητής, Μάρτον Σίβος, θα επιχειρήσει όσα δοκίμασε στον 1ο προκριματικό.

Συγκεκριμένα, σε αρκετά παιχνίδια της Χόνβεντ και σε μεγαλύτερη διάρκεια κόντρα στην αδύναμη, Κράνι, ο Σίβος έδωσε εντολή για ένα… ιδιαίτερο σύστημα στην άμυνα, όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε στο βίντεο που συνοδεύει το άρθρο.

Ο Σίβος δοκίμασε να τοποθετήσει δύο παίκτες στη γραμμή του τέρματος, επομένως οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας είχαν μπροστά τους τέσσερα χέρια (ένα από κάθε μπλοκέρ και δύο του τερματοφύλακα), κάτι το οποίο λειτούργησε κόντρα στους Σλοβένους, ενώ την ίδια ώρα τρεις παίκτες κάλυπταν τη δεύτερη γραμμή της άμυνας και ένας βρισκόταν στην έξω γραμμή ανάμεσα στους περιφερειακούς, με οδηγία να «αφήνει» την άμυνα για να επιδιώκει την αντεπίθεση.

Φυσικά, η ομάδα του Κράνι δεν είχε τη δυναμική για να ανταπεξέλθει σε αυτό το σύστημα και ένα καλύτερο σύνολο θα αντιδράσει διαφορετικά, αλλά όπως και αν έχει, είναι κάτι διαφορετικό να το βλέπουμε.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA