Σε σημαντικές αποφάσεις για τα αθλήματα της κατέληξε η Len, καθώς η πανδημία του κορονωϊού COVID – 19 εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα, στην τελευταία τηλεδιάσκεψη του “Μπιρό” της, στην οποία και μετείχε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης, Καταδύσεων, Καλλιτεχνικής και OPEN WATER Ανδρών – Γυναικών, που κανονικά ήταν να διεξαχθεί τον φετινό Μάιο στη Βουδαπέστη, μετατίθεται για τον Μάιο του 2021 επίσης στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Σ’ ότι αφορά τις φετινές διοργανώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών και της Ευρωλίγκας Γυναικών, του Euro Cup Ανδρών και του Len Trophy γυναικών, δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν και σταματούν ως έχουν! Μπορεί οι κορυφαίοι σύλλογοι να πίεσαν όσο μπορούσαν, όπως σας ενημερώσαμε, ωστόσο η LEN έκοψε τον γόρδιο δεσμό και δεν άφησε περιθώρια δεύτερων σκέψεων.

Τέλος, το επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2022, ενώ τον επόμενο μήνα (Αύγουστος) της ίδιας χρονιάς το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των άλλων αθλημάτων.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της Len, για την επόμενη 4ετία, θα πραγματοποιηθούν στις 7 ή 14 Νοεμβρίου 2020.

Facebook Comments