Ο γνωστός Μαυροβούνιος προπονητής, Μίρκο Βίτσεβιτς, αποχώρησε από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα μετά από μόλις τρεις εβδομάδες παρουσίας στο σύλλογο του Βελιγραδίου.

Στον αγώνα μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Σάμπατς, που διεξήχθη το Σάββατο 05/02 όπως αναφέρει και το Montenegrin News, ο Βίτσεβιτς λόγω της καταγωγής του δέχτηκε επίθεση από τους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Μάλιστα στο παιχνίδι συγκεντρώθηκε το μεγαλύτερος πλήθος κόσμου που έχει συγκεντρωθεί την τελευταία οκταετία σε παιχνίδι της ομάδας στην υδατοσφαίριση. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι , οι οπαδοί του Αστέρα ανάρτησαν ένα υβριστικό πανό και φώναξαν  στον Βίτσεβιτς ότι δεν τον θέλουν στον πάγκο της ομάδας τους.

Τρεις μέρες αργότερα, ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ο διευθυντής του συλλόγου ζήτησε συγγνώμη από τον έμπειρο τεχνικό, αλλά αυτό δεν άλλαξε το γεγονός ότι ο Βίτσεβιτς δεν θα είναι πλέον προπονητής της ομάδας, γιατί διαφορετικά υπήρχε κίνδυνος ο οι οπαδοί να τον επισκεφθούν ξανά στον αγώνα τους αγαπημένου συλλόγου με τον ίδιο στόχο.

Ο Βίτσεβιτς κάθισε στον πάγκο της Ζβέζντα για περίπου δυόμιση εβδομάδες και υπό την ηγεσία του οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να παίζουν καλύτερα, πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.