Την ανατροπή του σκορ και τον βαθμό κόντρα στο Μαυροβούνιο κρατάνε στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας ανδρών, μετά την ισοπαλία 10-10 με την ομάδα του Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία και τόνισε ότι πρέπει να «κλείσουν τα αυτιά τους», όσον αφορά το παιχνίδι-τελικό με τη Σερβία για το γεγονός ότι η ομάδα του Ντέγιαν Σάβιτς έχει απουσίες στη σύνθεση της.

Από πλευράς του, ο Ντίνος Γενηδουνιάς θεωρεί ότι η Εθνική θα εμφανίζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι και σύστησε διαρκή επαγρύπνηση κόντρα στους Σέρβους.

Βλάχος: Δίκαιο το αποτέλεσμα 

Θοδωρής Βλάχος : «Ήταν ματς πρεμιέρας ουσιαστικά, γιατί αυτό με την Κορέα δεν μπορεί να ληφθεί υπόψιν, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Με δύο πρόσωπα και οι δυο ομάδες, στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ήταν καλύτεροι από μας, εμείς στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας, βελτιώσαμε το παραπάνω και την άμυνά μας, πετύχαμε κάποια πιο εύκολα γκολ, προσπαθήσαμε στο τέλος με τα δύο τάιμ άουτ να δημιουργήσουμε μια φάση να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έδειξε στοιχεία, έδειξε αντίδραση και θεωρώ ότι θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Από την αρχή ο όμιλος φαινόταν, αν όχι ισορροπημένος, ο πιο δύσκολος, και πλέον το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό.

Με τη Σερβία είναι εξίσου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, “κλείνουμε τα αυτιά μας” ότι έχει έρθει με μείον επτά παίκτες, οι δύο είναι τερματοφύλακες, αλλά και οι παίκτες που έχουν έρθει στη θέση τους έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο, να αποδείξουν στο προπονητή τους και σε όσους τους παρακολουθούν ότι είναι καλύτεροι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Άρα πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας να προετοιμαστούμε ότι παίζουμε με τη Σερβία κι ότι παίζουμε για τη νίκη».

Γενηδουνιάς: Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι 

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε. Ήρθε μια ισοπαλία, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι το δυνατό ξεκίνημα και την ανατροπή. Αυτό το κενό διάστημα στο 2ο και το 3ο οκτάλεπτο μας κόστισε, αλλά δεν ήρθε η καταστροφή, έχουμε συνέχεια, έχουμε έναν “τελικό” μεθαύριο με τη Σερβία για να πάρουμε την 1η θέση στον Όμιλο. Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Η Σερβία είναι μια τεράστια σχολή, έχει πολύ επικίνδυνους παίκτες, άμα δεν προσέξεις ένα δευτερόλεπτο, μπορεί να την πατήσεις, οπότε πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο σοβαρά από το Μαυροβούνιο».

Facebook Comments