Έλαμψε ο υγρός στίβος στην Τελετή Βραβεύσεων – Εθνική πόλο Ανδρών, Άννα Ντουντουνάκη και Γιάννης Φουντούλης τιμήθηκαν από την ΕΟΕ

Μετά από δύο χρόνια… αναγκαστικής «απουσίας» λόγω κορωνοϊού, η ετήσια Τελετή Βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) επέστρεψε λαμπρότερη από ποτέ και τίμησε τόσο τους Ολυμπιονίκες του Τόκιο, όσο και όλους τους αθλητές και αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο των ευρωπαϊκών ή και παγκόσμιων πρωταθλημάτων.

Το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαΐου, καταξιωμένοι αθλητές και αθλήτριες καθώς και καίρια πρόσωπα του ελληνικού αθλητισμού έδωσα το «παρών» στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ με επίτιμη καλεσμένη, την ΠτΔ Κατερίνα Σακκεραλοπούλου να βραβεύει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Στέφανο Ντούσκο.

Ο… υγρός στίβος με την σειρά του, είχε επίσης την τιμητική του στην όμορφη αυτή τελετή της ΕΟΕ, με την Βούλα Κοζομπόλη (Πρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών) να βραβεύει τους Ασημένιους Ολυμπιονίκες του Τόκιο με την Εθνική Ανδρών και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της υδατοσφαίρισης, Θοδωρή Βλάχο, παρουσία τόσο του Γιώργου Μαυρωτά (Γ.Γ. Υπουργείου Αθλητισμού) όσο και του Κυριάκου Γιαννόπουλου – Προέδρου της ΚΟΕ.

Επιπλέον, η σπουδαία κολυμβήτρια Άννα Ντουντουνάκη τιμήθηκε ιδιαιτέρως για τις διακρίσεις της τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου σύλλεξε πληθώρα μεταλλίων τον περασμένο χειμώνα από το Καζάν και το Άμπου Ντάμπι, ενώ τέλος, Βραβείο Ήθους (NOVA) απονεμήθηκε στον αρχηγό της Εθνικής πόλο Ανδρών, Γιάννη Φουντούλη για την συγκινητική στάση και αλληλεγγύη της ομάδας, αλλά και του ίδιου το περασμένο καλοκαίρι.

 

Facebook Comments