Ο ΚΟ Καλαμαριάς κατέκτησε τον τίτλο και το τρόπαιο του πρωταθλητή στο Εθνικό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης OPEN κατηγορίας που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (8/5) το βράδυ στο Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου στη Χωράφα. Ο ΚΟ Καλαμαριάς πήρε την πρώτη θέση στη Γενική βαθμολογία με 235,5 βαθμούς, με δεύτερο τον ΝΟ Αμφιθέας  με 186 β. και τρίτο τον Γλαύκο Περιστερίου με 174 β.

Ο ΚΟ Καλαμαριάς πρώτευσε και στη βαθμολογία των Ανδρών με 141,5 β., με δεύτερο τον ΝΟ Χανίων με 94 β. και τρίτο τον Γλαύκο Περιστερίου και ο ΝΟ Αμφιθέας με 84 β. Στη βαθμολογία των Γυναικών πρώτευσε ο ΝΟ Αμφιθέας με 102 β., δεύτερος ο ΚΟ Καλαμαριάς με 94 β. και τρίτος ο Γλαύκος Περιστερίου με 90 β. Δείτε αναλυτικά όλες τις βαθμολογίες ΕΔΩ.

Στους τελικούς της τρίτης και τελευταίας ημέρτας των αγώνων πρωταγωνίστησε η Αθανασά Καρατσιβή του Λαρισαϊκού – Τιτάνες, που με την εκπληκτική επίδοση 7:01.71 στα 800 επιφάνεια Γυναικών, κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών και φυσικά έπιασε το όριο για τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα Γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών στο Κάλι της Κολομβίας. Γι αυτή της την επίδοση μάλιστα και με 943 βαθμούς, αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια των αγώνων. Κορυφαίος αθλητής με 931 βαθμούς αναδείχθηκε ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος των Δελφινιών Πτολεμαΐδας.

Όριο για συμμετοχή με την Εθνική Γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα έπιασε και η Χριστίνα Σκυλουράκη του ΝΟ Χανίων με 3:11.05.

Όρια για συμμετοχή με την Εθνιική στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων / Νεανίδων, εξάλλου, έπιασαν: Ο Απόστολος Λαμπαδάρης (ΚΟ Καλαμαριάς) στα 100 επιφάνεια Νέων με 36.70 και στα 100 διπλά πέδιλα Νεανίδων οι Κατερίνα Μανιάτη (ΝΟ Αμφιθέας) με 49.87 και η Γεωργία Περράκη (ΝΟ Χανίων) με 49.97

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Facebook Comments