Τεχνική Κολύμβηση: Όριο για Παγκόσμιο Γυναικών και Ευρωπαϊκό Νεανίδων, αλλά και τριπλό πανελλήνιο ρεκόρ η Μαρία Ηλιάκη – Κι άλλα πέντε όρια

by Γιώργος Χρήστου

Συνεχίστηκαν οι καλές εμφανίσεις για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και στην απογευματινή ενότητα της πρώτης ημέρας  του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων Τεχνικής Κολύμβησης, που διεξάγεται στο Λιλιάνο της Ιταλίας και συμπεριλαμβάνεται στους αγώνες πρόκρισης των Εθνικών μας ομάδων.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Μαρία Ηλιάκη του Γλαύκου Περιστερίου, που με 39.73 στα 100μ επιφάνεια πέτυχε όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, αλλά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων. Επίσης η επίδοση της αποτελεί και νέο τριπλό πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων.

Ακόμα:

Ο Αθανάσιος Μιχαηλίδης του Γλαύκου Περιστερίου, με επίδοση 37.70 στα 100μ επιφάνεια, έπιασε όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

Η Ιφιγένεια Τελιούση του ΚΟ Καλαμαριάς, με 40.94 στα 100μ επιφάνεια, πέτυχε όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Τρεις αθλητές μας, εξάλλου, έπιασαν όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο ίδιο αγώνισμα και συγκεκριμένα στα 100μ διπλά πέδιλα: Ο Ευάγγελος Σανίδας της Νίκης Βόλου, με 44.08. Ο Βασίλης Γιαννιτσάκης της Νίκης Βόλου, με 44.41. Και ο Σπυρίδων Ζώντος του Γλαύκου Περιστερίου με 44.48.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA