Εκεί που ανήκουν, δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο, εκεί και θα αγωνίζονται οι δύο Έλληνες διεθνείς της Μπρέσια, καθώς η ιταλική ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την Κυριακή.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος που ήδη έχει αρχίσει να παίρνει τα ηνία με τις ευχές του Σάντρο Μπόβο και ο Δημήτρης Νικολαΐδης με την πολύτιμη συνεισφορά στα 2μ, θα βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής περιόδου, καθώς η ομάδα τους επικράτησε 13-9 της αξιόμαχης και αναγεννημένης Ραντνίτσκι από τη Σερβία.

Η Μπρέσια έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει, έχει κατά την ταπεινή γνώμη μας έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, κάτι που εμφανίζεται ξεκάθαρα στην αγωνιστική της προσέγγιση και είχε την πολυτέλεια στη Βουδαπέστη να αγωνιστεί το ίδιο καλά χωρίς τον Μάρο Γιόκοβιτς, ο οποίος είναι τραυματίας.

Φυσιολογικά, το φαβορί έδειξε την κλάση του και κέρδισε το εισιτήριο για τους Ομίλους, με το ιταλικό πόλο να γιορτάζει καθώς Ορτίτζια και Μπρέσια το εκπροσώπησαν με το παραπάνω!

H Ορτίτζια μάλιστα θα μπει στον όμιλο του Ολυμπιακού και θα αποτελέσει την πρώτη αντίπαλο των «ερυθρόλευκων», ενώ η Μπρέσια στον έτερο, εκεί όπου δίδονται μόλις τρία εισιτήρια για το Φάιναλ 8, καθώς στον όμιλο συμπεριλαμβάνεται η διοργανώτρια ομάδα του Ανόβερο.

Facebook Comments