Τάσος Σχίζας στο #AQF24: «Φαβορί η Γλυφάδα, μετά τον Ιανουάριο θα δείξει περισσότερα η ομάδα»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με την 5η αγωνιστική να είναι προ των πυλών, μίας από τις αναμετρήσεις που σίγουρα κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι αυτή του Ηλυσιακού απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Για αυτό ακριβώς επικοινωνήσαμε με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Τάσο Σχίζα ο οποίος μας παρέθεσε την άποψη του, τόσο για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη, όσο και για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ηλυσιακού Τάσος Σχίζας:

«Είμαστε σίγουρα σε αναζήτηση βαθμών μετά τα πρώτα παιχνίδια, είχαμε μια δύσκολη αρχή. Η Γλυφάδα είναι το φαβορί, έχει μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει ως στόχο την τετράδα στον όμιλο μας. Βέβαια το να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα είναι δύσκολο, για το τι θα γίνει, σίγουρα όμως θα το παλέψουμε. Επίσης θεωρώ ότι είμαστε σε έναν όμιλο ο οποίος είναι ίσως λίγο πιο δύσκολος από τον άλλο και εμείς χρειαζόμαστε να πάρουμε βαθμούς. Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα. Μέχρι στιγμής έχω δει κάποια πράγματα τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση να βγαίνουν στα παιχνίδια, ωστόσο κάνουμε και πολλά λάθη όπως είναι φυσικό, αφού αρκετοί αθλητές δεν έχουν εμπειρία από την Α1.

Στην εκκίνηση του πρωταθλήματος με το Παλαιό Φάληρο μας κόστισε η απουσία του Αράκι και του Αράι, ενώ στη συνέχεια είχαμε τη Βουλιαγμένη που ξέραμε ότι είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε πιθανότητες και μετά με το Περιστέρι ενώ δεν ήμασταν κακοί στην άμυνα είχαμε πολύ χαμηλή επιθετική συγκομιδή. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η ομάδα θα αρχίσει να δείχνει από τον Ιανουάριο και μετά, εκεί θα βγάλουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που θέλουμε και δουλεύουμε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA