Πλώρη για τα προημιτελικά με ορίζοντα τα ημιτελικά έχει βάλει πλέον η Εθνική Γυναικών μετά και τη νίκη επί της Κροατίας με 24-4. Η «Γαλανόλευκη» ήταν επιβλητική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στρέφει το βλέμμα της στο Ισραήλ.

Για ακόμη μία φορά το Aquafeed24 βρέθηκε στο κολυμβητήριο για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τις ελληνικές προσπάθειες και μάθει και να μεταφέρει τις απόψεις που το ζουν «από μέσα». Η Εβίνα Καραμανλή μίλησε λοιπόν άλλη μία φορά με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης για να μας πουν την άποψη τους. Αυτή τη φορά επικοινωνήσαμε με τον Τάσο Πιρπιρή, τον άμεσο συνεργάτη της Αλεξίας Καμμένου, ο οποίος εξήγησε τα πάντα για το σημερινό παιχνίδι αλλά τη συνέχεια του μεγάλου τουρνουά.

Ο Τάσος Πιρπιρής στο #AQF24:

«Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, το ξέρουμε, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Ήταν εξίσου εύκολο όπως ήταν αυτό με την Γερμανία και τη Ρουμανία, όμως ήταν διαφορετικά σήμερα γιατί μπήκαμε από την αρχή μέχρι το τέλος και παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ σοβαροί. Τα κορίτσια είχαν πολύ ενέργεια, κάνανε σωστά πράγματα και στην άμυνα και στην επίθεση, σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι που ήταν επίσης εύκολο. Έδειξαν ότι είναι σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας ώστε να προχωρήσουν στα σημαντικά παιχνίδια, γιατί από εδώ και πέρα αρχίζει το σημαντικό κομμάτι. Παίζουμε με το Ισραήλ τη Δευτέρα προημιτελικό. Μπορεί να είμαστε καλύτερη ομάδα από το Ισραήλ, είμαστε ποιοτικά καλύτεροι αλλά αν δεν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει, αυτά τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Ωστόσο θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και θα προχωρήσουμε στα προημιτελικά που είναι και στόχος πλέον μεγάλος, είναι ένα ξεχωριστό τουρνουά από εκεί και πέρα».

«Ήμασταν πολύ ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι και στον παραπάνω, ενώ επίσης έπαιξαν και τα νέα κορίτσια πολύ καλά δείχνοντας και πάλι ότι καλά κάνουμε και τις εμπιστευόμαστε και συνεχίζουμε να τις εμπιστευόμαστε. Από εδώ και πέρα μένει να δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι στον προημιτελικό και στον ημιτελικό».