Τάσος Παπαναστασίου στο #AQF24: «Έχουμε αφήσει το στίγμα μας σαν ομάδα»!

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ο Πανιώνιος με σταθερή πορεία θα προοδέψει!

by Γιώργος Χρήστου

Στα σταθερά βήματα που κάνει ο Πανιώνιος προκειμένου να προοδέψει στάθηκε ο Τάσος Παπαναστασίου σε δηλώσεις του στο #AQF24 μετά την προ-ημιτελική σειρά κόντρα στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson για την Α1 Γυναικών. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ο «Ιστορικός» έχει αφήσει το στίγμα του σαν ομάδα προκειμένου να εξελιχθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την καλή εικόνα που έδειξε ο Πανιώνιος κόντρα στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson: «Είμαι ικανοποιημένος αλλά και δυσαρεστημένος διότι σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού κάναμε προσωπικά λάθη ειδικότερα στην επίθεση και τα πληρώσαμε. Σε γενικές γραμμές προχωράμε. Είμαστε ανταγωνιστικοί και περιμένουμε για τον αγώνα κατάταξης προκειμένου να ολοκληρωθεί η χρονιά».

Για την σταθερή πορεία του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα: «Μας ενδιαφέρει να έχουμε σταθερή πορεία και να προοδεύουμε. Οπότε είμαστε σ’ αυτό το μουντ και με τα μικρά κορίτσια που πρωταγωνιστούν, ώστε σιγά σιγά να πλαισιώνουν την γυναικεία ομάδα. Έχουμε αφήσει το στίγμα μας σαν ομάδα, είμαστε ανταγωνιστικοί και μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA