Τα πρώτα συμπεράσματα από το Καμπ Παίδων στο Ωραιόκαστρο!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Από τη Θεσσαλονίκη άρχισε και φέτος το «χτίσιμο» της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15), όπου και πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το 1ο Καμπ επιλογής (ΕΔΩ), παρόντων των Ομοσπονδιακών τεχνικών Θόδωρου Βλάχου (Εθνική Ανδρών) και Ηλία Μαχαίρα (Εθνική Νέων ανδρών & Εφήβων).

Στο Καμπ, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου  ” Άγγελος Βλαχόπουλος”, συμμετείχαν 38 αθλητές γεννημένοι το 2008 και 2009, από 13 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας καθώς και της Κέρκυρας, Λάρισας, Βόλου και Χίου και μέσα στο διήμερο πραγματοποιήθηκαν συνολικά 4 προπονήσεις.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παίδων Φώντας Λεμπέσης, δήλωσε στην Ιστοσελίδα της ΚΟΕ, για την έναρξη της σχετικής διαδικασίας που έχει ως στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του ερχόμενου καλοκαιριού.

“Πρώτο Καμπ και φέτος από τη Βόρειο Ελλάδα, για τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής αθλητών 2008 και νεότερων, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Κ15 που θα γίνει το καλοκαίρι. Είδαμε παιδιά που ξέραμε από πέρσι, αλλά και νέα. Ξεκινήσαμε καλά!” 

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, υπογράμμισε:

“Από το μηδέν σχεδόν, αρχίζει το χτίσιμο της νέας ομάδας, έχοντας την βαριά κληρονομιά των πρόσφατων επιτυχιών. Ωστόσο δουλέψαμε παράλληλα και το Αναπτυξιακό κομμάτι με την κλήση, και την αξιολόγηση πολλών νέων αθλητών. Το ευχάριστο γεγονός είναι η διάθεση και η ενέργεια που έβγαλαν τα παιδιά στα τεστ, τις ασκήσεις και τα εκπαιδευτικά διπλά αυξάνοντας τις προσδοκίες για την συνέχεια.

Τέλος δόθηκαν συγκεκριμένες συμβουλές και οδηγίες για προπονητικά θέματα, καθώς η δουλειά με την επιστροφή των αθλητών στα Σωματεία τους,  είναι βασικός παράγοντας της ατομικής τους εξέλιξης”. 

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA