Τα Χανιά κέρδισαν άνευ αγώνος το Περιστέρι!!

by Aquafeed 24

Σε οριστική αναβολή οδηγήθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES και ΓΣ Περιστερίου για την 6η αγωνιστική της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατέφθασαν στα Χανιά χωρίς τα δελτία των παικτών (και χωρίς σκουφάκια) και αυτό είχε σαν συνέπεια ο αλυτάρχης του αγώνα να διατάξει την ματαίωση, καθώς και την κατακύρωσή του υπέρ του ΝΟΧ ANEK LINES με το τελικό σκορ 5-0.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες των δύο ομάδων και μέχρις ότου παρθεί η οριστική απόφαση, παρέμειναν για περίπου μισή ώρα εντός της πισίνας.

Έτσι, σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη αγώνων υδατοσφαίρισης, ο ΝΟ Χανίων κερδίζει το παιχνίδι με 5-0. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το φύλλο αγώνα που έκλεισαν ο αλυτάρχης και οι δύο διαιτητές:

“Λόγω μη προσκόμισης των δελτίων αθλητικής ιδιότητας από την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 3 της Γενικής Προκήρυξης υδατοσφαίρισης, ο αγώνας δεν τελέστηκε και κατοχυρώνεται στον ΝΟ Χανίων μετά την παρέλευση 30 λεπτών. Ο αλυτάρχης Νίκος Βλαζάκης, οι διαιτητές Νίκος Μπουδραμής και Γιώργος Πολυχρονόπουλος”.

Οι Περιστεριώτες επιχείρησαν να πάρουν αντίτυπα των δελτίων με φαξ, αλλά αυτό είναι αντίθετο με τον κανονισμό. Το σχετικό άρθρο αναφέρει ότι χρειάζονται τουλάχιστον επτά ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ δελτία από κάθε ομάδα για να γίνει ο αγώνας. Επίσης, η πλευρά της ΚΟΕ ξεκαθαρίζει ότι από τον ΓΣ Περιστερίου δεν έγινε καμία ένσταση.

Ο ΝΟΧ ANEK LINES φτάνει έτσι στην 4η φετινη νίκη και ανεβαίνει στους 13 βαθμούς.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA