Τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Κατηγοριών σε 4 περιφέρειες!

by Aquafeed 24

Το ενοποιημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Αναπτυξιακών Κατηγοριών (Έφηβοι / Νεάνιδες, Παίδες / Κορασίδες, Παμπαίδες . Παγκορασίδες Α’, Β’), που λόγω των ειδικών συνθηκών με τον κορωνοϊό covid – 19 φέτος, διεξάγεται σε επτά (7) κατά τόπους Περιφέρειες, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (26/7) σε τέσσερις Περιφέρειες.

Οι αγώνες σε Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα και Κρήτη ολοκληρώθηκαν το απόγευμα, ενώ εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου οι αγώνες ολοκληρώνονται την Τετάρτη (29/7), απομένει η αναβληθείσα 2η αγωνιστική στην Αλεξανδρούπολη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/7).

Μετά το τέλος στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, ο πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής Κρήτης, κ. Γιώργος Ανδρουλάκης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την οργάνωση του πρωταθλήματος: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την διοργάνωση, αφού όλα εξελίχθηκαν οπως αρχικά τα είχαμε προγραμματίσει. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα τεχνικό πρόβλημα και το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε και σήμερα κάποιους καλούς χρόνους, κυρίως στις μικρές κούρσες, όπου αρκετοί αθλητές κατέβασαν τους ατομικούς τους χρόνους. Πιστεύω πως η αποχή λόγω στης πανδημίας επηρέασε τους αθλητές, αλλά όπως είδαμε επανέρχονται”.

Ο Γραμματέας της Περιφερειακής επιτροπής Πελοποννήσου, κ. Γιώργος Ανδρουτσέλης, ανέφερε: “Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους αγώνες. Όλα κύλησαν εξαιρετικά, τα μέτρα τηρήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, οι αθλητές έκαναν πολύ καλές επιδόσεις και οι προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι”.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου και Βορείων Ιονίων νήσων, κ. Γιάννης Ευαγγελίου, τόνισε: “Υπήρξαν πολλοί καλοί χρόνοι στο διήμερο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι το Υγειονομικό Πρωτόκολλο τηρήθηκε στο ακέραιο. Όλα κύλησαν άψογα”.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Μπαξεβανίδης, δήλωσε τα εξής: “Σήμερα πήγαμε παρά πολύ καλά, χωρίς απρόοπτα, όπως χθες. Είχαμε μερικούς καλούς χρόνους, κυρίως από τους αθλητές των μικρότερων κατηγοριών. Αύριο το απόγευμα θα διεξαχθεί η αναβληθείσα αγωνιστική”.

Στη Λάρισα, ο Περιφερειακός προπονητής, κ. Λευτέρης Χατζηστάμου, υποστήριξε: “Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Είχαμε καλές επιδόσεις για την εποχή, με ικανοποιητική συμμετοχή, ενώ τηρήθηκαν άψογα όλα τα μέτρα”.

Σημείωση: Τα αποτελέσματα που φιλοξενούνται στο κάτωθι link, είναι προσωρινά και τοπικά, αφού αναφέρονται στους αγώνες της κάθε περιφέρειας ξεχωριστά. Τα τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες θα γίνουν γνωστά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού πρώτα ενοποιηθούν.

Τα αποτελέσματα στην Πελοπόννησο ΕΔΩ, στα Ιωάννινα ΕΔΩ και ΕΔΩ, στη Λάρισα ΕΔΩ, στην Αλεξανδρούπολη ΕΔΩ και στην Κρήτη ΕΔΩ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA