Έντονη απογοήτευση υπάρχει στην Ουγγαρία για την αποτυχία της εθνικής ανδρών να φθάσει έως τον τελικό του 19ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ενώ οι Μαγυάροι κατέρρευσαν αγωνιστικά μετά την ήττα στον προημιτελικό και πήραν, εν τέλει, την 7η θέση στο τουρνουά.

Για μια χώρα που έχει ως εθνικό άθλημα την υδατοσφαίριση και οι φίλαθλοι συνέρρεαν στο «Άλφρεντ Χάγιος» κάθε μέρα, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες (Ασημένιο), είναι φυσιολογικό να υπάρχει δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα της εθνικής ανδρών, ενώ όπως διέρρευσε, Ούγγροι που είχαν ήδη αγοράσει σε υψηλές τιμές εισιτήρια για τον τελικό (!), επιχειρούσαν να τα πουλήσουν τις τελευταίες τρεις ημέρες. Μάλιστα, στα social media υπήρξε η απαίτηση να παραιτηθεί ο Τάμας Μαρτζ από την τεχνική ηγεσία.

Ο Μαρτζ είναι ένας άνθρωπος και προπονητής με υψηλή ποιότητα και ο ίδιος πήρε την ευθύνη για την αποτυχία, ωστόσο τόνισε σε δηλώσεις του ότι και οι αθλητές του πρέπει να κάνουν αυτοκριτική, καθώς δεν παρουσιάστηκαν έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για αυτή τη διοργάνωση στο «σπίτι» τους.

Ο Ούγγρος προπονητής υπογράμμισε ότι θα προβεί σε σειρά αλλαγών στη σύνθεση της ομάδας και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ωστόσο όπως γράφουν τα ουγγρικά Μέσα, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής ακόμη και πριν το Πανευρωπαϊκό του Σπλιτ.

Facebook Comments