Συνέντευξη Τύπου του Νηρέα Χαλανδρίου για το 4th Greek Nireas Artistic Swimming Cup

by Aquafeed 24

Ο σύλλογος του Νηρέα Χαλανδρίου παρουσίασε, στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, το 4ο Κύπελλο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί 4-5 Μαΐου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Χαλανδρίου.

Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Γιακουμάτος, ο επίτιμος πρόεδρος Τάκης Μιχαήλ, η εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας “Βιοϊατρική” Κατερίνα Παπαϊωαννίδου, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Σέργιος Γκάκας, ο εκπρόσωπος του ιδρύματος Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων “Χατζηκώστα” Λεωνίδας Δραγουμάνος, οι προπονήτριες του Νηρέα Χαλανδρίου Ελένη Νικολακοπούλου και Ιφιγένεια Δίπλα, καθώς και οι αθλήτριες Σοφία Ρηγάκου, Τζορτζίνα Ζουμπουλιάδη, Μελίνα Παγώνη και Νικολέτα Λύρα.

Ο πρόεδρος του Νηρέα Χαλανδρίου Δημήτρης Γιακουμάτος ανέφερε στην ομιλία του τα εξής: “Οι αγώνες αυτοί έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση των συλλόγων της χώρας μας, αλλά αρχίζουν και προσελκύουν το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Ο Νηρέας θα φιλοξενήσει περίπου 350 αθλήτριες από σωματεία της Ελλάδας, της Κροατίας, της Γεωργίας, της Σλοβενίας και της Ουγγαρίας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και έχει φέτος τη στήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Θέλω να ευχαριστήσω, τόσο τους συλλόγους, όσο και την Κολυμβητική Ομοσπονδία, το Δήμο Χαλανδρίου, τους εθελοντές μας και τη “Βιοϊατρική” που είναι πάντα κοντά μας. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά”.

Με τη σειρά του, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Σέργιος Γκάκας δήλωσε: “Είναι μία γιορτή για την πόλη μας και την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις μας και να αγκαλιάζουμε τέτοιες προσπάθειες που προβάλλουν τον τόπο μας”.

Η εκπρόσωπος της “Βιοϊατρικής”, Κατερίνα Παπαϊωαννίδου, τόνισε: “Είμαστε πάντα υπερήφανοι για την προσπάθεια και τη στήριξη της “Βιοϊατρικής” σε τέτοιες εκδηλώσεις. Συγχαρητήρια στον Νηρέα Χαλανδρίου, εύχομαι να στηριχθεί το μίτινγκ από όλους”.

Ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος “Χατζηκώστα”, Λεωνίδας Δραγουμάνος, υποστήριξε τα εξής: “Ευχαριστούμε τον Νηρέα για τη συνεργασία. Προσφέρουμε κοινωνικό έργο και στηρίζουμε πάντα τα παιδιά που έχουν προβλήματα”.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Νηρέα Χαλανδρίου, Τάκης Μιχαήλ, ανέφερε: “Η πρόοδος του συλλόγου οφείλεται σε συλλογική προσπάθεια. Ιδιαίτερη αξία έχει το οικοδόμημα, το οποίο στήριξα στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, που προχωράει τόσο δημιουργικά. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία”.

Η προπονήτρια Ελένη Νικολακοπούλου υποστήριξε: “Στόχος του κυπέλλου αυτού είναι η καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος”, ενώ η Ιφιγένεια Δίπλα τόνισε: “Ο Νηρέας δίνει μεγάλη βάση στις νεαρές ηλικίες στο άθλημα και φιλοδοξεί να εξελίσσει με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά που το υπηρετούν”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA