Συνέχεια στις ανανεώσεις και επεκτάσεις συνεργασίας για την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, με την νέα αγωνιστική περίοδο να βρίσκει στις τάξεις των «Θεσσαλονικιών» τόσο την Δέσποινα Φραγκιά, όσο και την Κλεοπάτρα Ντόνα – Τσιάκα – δυο αθλήτριες με σημαντική συμβολή στην παρουσία του Δικεφάλου του Βορρά στην μεγάλη κατηγορία τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας ανακοινώσει τις μεταγραφικές κινήσεις του στην διάρκεια του καλοκαιριού, ο ΠΑΟΚ παράλληλα έδωσε τα χέρια με βασικά στελέχη της ομάδας, ανανεώνοντας την συνεργασία για 3η και 4η διαδοχική χρονιά με την 22χρονη φουνταριστό και την επίσης νεαρή αμυντικό.

Οι ανακοινώσεις:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Δέσποινα Φραγκιά, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα φουνταριστός, γεννημένη το 2001, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, μετά την περσινή πολύ καλή σεζόν της, η οποία συνέβαλλε στην επίτευξη των στόχων του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα αγωνιστώ με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, και είμαι περήφανο γι’ αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και την προπονήτρια, Χρύσα Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις συμπαίκτριες μου, και είμαι σίγουρη πως όλες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό!».


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, είναι γεννημένη το 2003, αγωνίζεται ως περιφερειακός και άμυνα φουνταριστού, και συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τρίτη ανανέωση με την ομάδα του ΠΑΟΚ, και η ανυπομονησία με τον ενθουσιασμό συναγωνίζονται το άγχος και την αύξηση του αισθήματος ευθύνης. Η περσινή χρονιά δεν μου επέτρεψε να δώσω το 100%, αλλά μεγάλωσε την ανάγκη μου να αγωνιστώ για την ομάδα. Νιώθω πλέον μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, έχοντας ζήσει δύσκολες και χαρούμενες στιγμές, ήττες και νίκες, και κάνοντας τον απολογισμό όλων αυτών, θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να δυναμώσω τα αδύναμα σημεία μου και να εκμεταλλευτώ τα δυνατά μου. Ευχαριστώ την Διοίκηση, και την προπονήτρια, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου για άλλη μία χρονιά».