Δύο πολύ σημαντικά μέλη της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 γυναικών και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία κράτησε στις τάξεις του ο ΑΛΙΜΟΣ, καθώς ο σύλλογος ανανέωσε τη συνεργασία του με τις αθλήτριες, Ιωάννα Χέλμη και Έλενα Πάτερου.

Με τον Βαγγέλη Πάτερο στο τιμόνι και σημαντική ενίσχυση, ο ΑΛΙΜΟΣ κοιτάζει με ανυπομονησία την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο που θα βρει την ομάδα στην Α1 και οι στόχοι είναι υψηλοί, όπως άλλωστε έχουν δείξει οι μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου το προηγούμενο διάστημα.

Η επίσημη ανακοίνωση: 

Ο ΑΛΙΜΟΣ Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τις αθλήτριες, Ιωάννα Χέλμη και Έλενα Πάτερου, ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα βρεί τον ΆΛΙΜΟ στην Α1 κατηγορία.

Η Έλενα Πάτερου γεννήθηκε το 2003 και αγωνίζεται ως περιφερειακός, ως επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά, ενώ η Ιωάννα Χέλμη έχει γεννηθεί το 2002 και ως αριστερόχειρας αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά. Οι δύο αθλήτριες αποτέλεσαν κομβικά μέλη της ομάδας του ΑΛΙΜΟΥ που κατέκτησε το πρωτάθλημα τον περασμένο Μάιο και κέρδισε την άνοδο για την πρώτη κατηγορία, ενώ συνεχίζουν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην ομάδα μας.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους, οι δύο αθλήτριες προχώρησαν σε δηλώσεις στο Γραφείο Τύπου του συλλόγου: 

Έλενα Πάτερου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα με την ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γιάννη Ζουμπουλίδη και την διοίκηση του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συνεισφέρω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας»!

Ιωάννα Χέλμη: «Αρχικά, είμαι χαρούμενη που ανανέωσα στην ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ. Είμαι σίγουρη ότι όπως η περσινή χρόνια έτσι και η φετινή θα έχει επιτυχία. Η συνεργασία μας και με τα κορίτσια και τον προπόνηση είναι παρά πολύ καλή, που είναι το πιο σημαντικό από όλα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, δουλεύοντας σκληρά και συνειδηποιημένα. Έχουμε μια παρά πολύ καλή ομάδα και αυτό θα φανεί στο πρωτάθλημα»!

 

Facebook Comments